Українка Олена Талапа виграла відомий американський конкурс краси

З початку повномасштабного вторгнення  - текстильний декоратор з Ужгорода Олена Талапа - присвятила весь свій час допомозі армії та сім’ям, постраждалим від окупантів. Вона не тільки приймала у себе біженців з прифронтових територій, а й шукала та збирала тканину для плетіння маскувальних сіток. А свій власний цех з пошиття штор частково перекваліфікувала на виробництво плитоносок, якими забезпечила багатьох військових на передовій.

Коли Олені запропонували взяти участь у престижному міжнародному конкурсі краси Mrs.Transcontinental, вона сумнівалася, чи доречно зараз, у ці тяжкі для країни часи, це робити: «Спочатку я вирішила відмовитись, - розповідає Олена. – Але потім зрозуміла, що це насправді дуже гарна можливість ще раз привернути увагу всього світу до війни в Україні».

Конкурс щорічно відбувається у місті Атланта, штат Джорджия, США.

За титул Mrs.Transcontinental 2023 змагалося біля 30 жінок з різних країн та штатів. Конкурс тривав майже тиждень та передбачав різні активності, покази образів у національному та вечірньому  вбранні, співбесіду з членами журі.

Всі образи для конкурсу у Олени були розроблені виключно українськими дизайнерами. І найяскравіший з них, який вразив глядачів конкурсу та, звісно, журі – це сукня з національною символікою і вишитим колоссям пшениці на ній. Цією сукнею українка намагалася привернути увагу світової спільноти до родючих полів України, які зараз нещадно спалюються ворогом, про голод та тяжкі наслідки війни в Україні для нашої планети.

«З самого початку, як я вирішила взяти участь у конкурсі, знала, про що буду розповідати на співбесіді із членами журі та у розмовах з конкурсантками і гостями конкурсу, – повідомила на своїй сторінці в Instagram (https://www.instagram.com/p/CijbIKEobs_/ ) Олена Талапа. – Я постійно говорила про наших неймовірних  мужніх жінок, які переживають цю війну кожна по-різному, але всі вони - героїні. Деякі з нас вимушені були тікати з дітьми та жити у тисячах кілометрів від своїх чоловіків у незнайомих людей, сумувати та безкінечно турбуватися про тих, хто залишився, та про свою країну. Деякі залишились та почали волонтерську роботу, без сну та відпочинку, організовуючи збори коштів, логістику та транспорт, доставляючи допомогу до військових, ризикуючи при цьому життям. А є серед наших жінок і такі, що пішли на фронт та разом із чоловіками відстоюють право нашої держави та усієї Європи на свободу та  незалежність. Саме нашим українським жінкам я присвячую цю перемогу».

До слова, Олена була єдиною конкурсанткою, кому журі аплодувало стоячи.

Перемога Олени Талапи на престижному конкурсі краси Mrs. Transcontinental 2023  продовжує список найвизначніших досягнень українців у цьому році, а їх попри війну чимало і до кінця року буде ще більше!

Тріумф Олени це і наш з вами тріумф, адже Україна знов і знов підкорює серця всього світу героїзмом та красою душі наших чудових, талановитих і працьовитих людей.

Нехай перемога Олени у конкурсі краси Mrs. Transcontinental 2023 наближає і нашу головну перемогу! Слава Україні!

 

Довідка: Олена Талапа - текстильний декоратор, дизайнер, підприємець, волонтер. Засновник, керівник і головний дизайнер міжнародної компанії «Т-Стиль», членкиня спілки дизайнерів України, спікер жіночих та бізнес форумів. Бізнес тренер. Автор ряду колекцій інтер'єрного текстилю «The Best by Т-Стиль».

Тканини колекцій представлені в інтер’єрних шоу-румах України, Молдови, Катару, Південної Кореї, Польщі, Румунії, Естонії, Греції, Італії та Угорщини, США та Канади.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист