У МЕРЕЖУ "ЗЛИЛИ" ТАЄМНІ "ЗАПРОШЕННЯ" НА ВЕСІЛЛЯ ПОТАПА І НАСТІ

Відома українська поп-співачка Настя Каменських і репер, продюсер Олексій Потапенко (Потап) розіслали гостям свого весілля, що відбудеться 23 травня, зашифровані запрошення. Як повідомляє видання "Страна", в листівці зашифровані секретні дані, і з першого погляду зрозуміти, від кого ж запрошення, неможливо. Однак, якщо уважно розглянути запрошення, можна побачити ініціали артистів – переплетені П (Потап) і К (Каменських).

Крім того, у артистів, мабуть, буде герб родини – на листівці зображений ведмідь, який тримає в лапах діамант. Навколо них – каштани, ноти і корона.


"Дорогоцінний наш друг! Запрошуємо тебе і твого чоловіка на весілля століття. Збережи для нас дату 23 травня і обов'язково підтверди свою присутність. Нарешті добрий ведмідь знайде свій безцінний камінчик. Давай збережемо це в секреті", - написано на листівці. Варто відзначити, що Потап вже одного разу використав зображення ведмедика і діаманта в Instagram. 2 травня Каменських відзначала день народження, і Потап зворушливо привітав її віршем, милий підписавши його і показавши емоджи "Від ведмедика до діаманта".

unian.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист