У КУПАЛЬНИКУ ТА З ТИГРОВИМ МАНІКЮРОМ: У ЧОМУ АКТРИСИ «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» ПЛАНУЮТЬ ЗУСТРІЧАТИ НОВИЙ РІК?

Новий рік уже мчить до нас на всіх парах. І для багатьох зараз актуальне питання: а в чому ж його зустріти? Про це ми розпитали акторок «Дизель Студіо» та почули дуже креативні, а часом навіть стилістично несподівані відповіді. Бажаєте їх дізнатися і ви? Тоді читайте наш матеріал!

Ми поспішили, коли почали обговорювати образ на Новорічну ніч. Адже у деяких жінок муки вибору модного «луку» починаються ще з корпоративу. Так, наприклад, героїня нашого нового номера у виконанні Марусі Грицук приголомшила свого чоловіка короткою і, на його думку, надто відвертою сукнею. І хоч герой Сергія Писаренка був рішуче проти зухвалого образу дружини, вона все ж таки втекла на корпоратив.

Нам Маруся зізналася, що у реальному житті не надто морочиться при виборі образу, якщо це не стосується робочих моментів. Тим більше, не мучиться питанням: а у чому ж зустрічати Новий рік?

- У цьому плані краще взяти приклад з моєї бабусі. От для неї це дуже важливий момент. Годині о 9-й вечора вона тихенько кудись зникає, а потім спускається вбрана та гарна. Ми ж у чому стругали салати, у тому й залишаємося. Тільки фартухи знімаємо, – сміється Маруся. - Ще моя бабуся обов'язково дізнається, в якій колірній гамі потрібно підбирати вбрання, щоб наступний рік був вдалим.

До речі, 2022-й – рік Чорного Водяного Тигра. Головний його колір – блакитний. Так само прийнятні чорний та білий, золотистий та пісочний відтінки. Як додаткові варіанти актуальними будуть бірюзовий, глибокий синій, темно-зелений, сірий та сріблястий.

– Якщо тигр водяний, то треба зустрічати у купальнику. У мене якраз є синій. І тигровий також є. Буду одразу у двох, - знову жартує Маруся.

А от для Вікторії Булітко – це взагалі не привід для клопоту. Каже, що на свята завжди працює, тому дрес-код буде попередньо визначений.

- Я ніколи не «парюсь» над питанням: у чому зустріти Новий рік? Я навіть ніколи не морочуся над організацією цього свята. Я люблю прийти, щоб усе було вже готове, - ділиться Віка.

Який же новорічний образ буде у Яни Глущенко? Акторка відповідає однозначно: домашній.

- Я у житті одягаюся у зручні для мене речі. І оскільки я святкуватиму вдома, то підбори точно діставати не стану. Можливо, куплю якусь нову річ і додам якийсь елемент у потрібній колірній гамі. Подивимося, – інтригує Яна.

Юлія Мотрук більш відповідальна. Каже, що останні кілька років стежить за всіма рекомендаціями: «у чому зустрічати» та «як зустрічати».

- У попередньому році я дивилася цілу передачу на Ютубі, в якій спеціальна людина рекомендувала, що чоловікам краще зустрічати Новий рік у чорному кольорі, жінкам – у червоному чи оранжевому. Я у паніці шукала та купувала костюми саме цієї колірної гами, – згадує Юля. – Цього року я поки що не знаю, у чому зустрічатиму. Потрібно детально все вивчити. Рік Тигра – це мій рік. Може зроблю тематичний манікюр – у стилі тигра.

А яке вбрання оберете ви? Нам здається, що найкращий образ – гарний настрій. Його точно може забезпечити «Дизель Шоу»! 31 грудня о 20:00 вмикайте канал ICTV та святкуйте разом із найкращою гумористичною командою.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист