У Києві відбувся Жіночий фестиваль

18 липня в Києві пройшла унікальна, креативна та багатогранна подія - Жіночий фестиваль «Мистецтво бути Жінкою»

Унікальність фестивалю в тому, що в єдиному просторі ми з'єднали різні грані жінки - особисті і професійні, духовні та матеріальні, внутрішні і зовнішні, через розкриття талантів Жінки, різних здібностей і граней.

Фестиваль пройшов на території еко-простору Skvo Space, об'єднавши декілька зон - а саме:

- Зона Купола (Dome zone) - тут проходили арт зустріч, лекція, спілкування та поетичний вечір; це затишний простір, де ми почувались як вдома.

- Зона альтанки (Deep space) - це простір тілесних практик, йоги та танцю, де ми пізнавали нових себе, розмовляючи душею через тіло.

- Зона на траві (Art Open Space) - тут у нас знаходився Інфоцентр Фестивалю, локація з авторськими виробами одягу і аксесуарів, а також простір зі справжнісіньким наметом та дитячою зоною.

Що стосується практик Фестивалю - це окремий світ! Що унікально - ми, як і наші практики на Фестивалі різні, але при цьому про одне - про шляхи до себе, які, немов віяло, розкрилися різними гранями.

Кожна Жінка змогла знайти і вибрати, що їй ближче: творча практика з чаюванням, арт-терапією і медитацією; лекція - практика: здорова особистість і жінка-лідер, йога, тілесні танцювальні практики, інтуїтивний танець або пікнік на траві ... Прекрасний, насичений день!

І по закінченню вечора нас чекав Поетичний вечір, де була представлена ​​Авторська книга Поезії «Еротика в Мистецтві» Анастасії Казван . Ми почули багато прекрасного, і змогли прочитати улюблені твори та авторску поезію. Також була представлена ​​Колекція одягу і аксесуарів авторських брендів - Judy & Kazvan.hats, з можливістю їх придбати.

Щира подяка кожній Жінці за участь партнерство. На нас попереду чекає багато прекрасного!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист