У «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ПРЕДСТАВИЛИ НОВУ АКТРИСУ

У кращому гумористичному шоу країни поповнення - до трупи улюблених акторів приєдналася відома гумористка Юлія Мотрук або, як називають її колеги - Мотря.

Продюсери «Дизель Шоу» кажуть, що ніяких кастингів не проводили та спеціально нікого не шукали, все сталося само собою. Юлю «дизель»-команда знає давно. Актриса вже грала епізодичні ролі у «Дизель Шоу» та інших проектах «Дизель Студіо».

- Юля колись грала у КВК під керівництвом Михайла Шинкаренка - нашого креативного продюсера. Минулого року, для грудневих ефірів, ми знімали кліп про онлайн освіту, потрібна була актриса на роль колоритної матусі, і відразу спало на думку: на такий образ чудово підходить як раз Юля. Ми її запросили, спробували і вийшло прикольно. Потім, коли ми написали одну з пародій для нового проекту «Dizel Night», подумали, хто це міг би зіграти. Знову згадалася Юля. Згодом дали ще роль, і ще роль... І коли ми вже записували новий проект «Dizel Night», наші актори відчули, що Юля своя людина, нам така у колективі потрібен, з нею весело, вона ловить все на льоту та може з нами працювати, а це не просто, - розповів шеф-редактор «Дизель Шоу» Олексій Бланар.

Після перших репетицій «Дизель Шоу» стало зрозуміло, що Юля ідеально влилася у команду, а після концертів сумнівів взагалі не залишилося. У самої актриси з «дизелями» трапилася любов з першого погляду.

- Ще на зйомках «Дизель Найт» сказала Єгору Крутоголову: у вас тут так круто, справжня сім'я! Говорила це просто зі сльозами на очах. Тим більше, що я з Миколаєва, як і творці «Дизеля».

У харизматичної та яскравої Мотрі склалося вже і певне амплуа. У новому сезоні «Дизель Шоу» вона одразу ж зіграє дружину Єгора - бойову жінку, яка з автоматом у руках може стати на захист власного будинку. Перетвориться на чарівну єврейську музикантку Клару - з тих, що беруть не талантом, а нахрапом. Дуже переконлива Юля і у ролі напористої та заповзятливої ​​провідниці.

- Моя героїня - вона така жінка, яка прийде і, якщо вона щось захоче - візьме це нахабством. Така баба-вогонь, - сміється Юлія Мотрук.

Заворожила команду «Дизель Шоу» Мотря не тільки талантом, а й однією своєю особливістю - неймовірно заразливим сміхом.

- А якщо смішно - я регочу. І дуже голосно. Розколоти мене дуже просто, іноді неможливо стриматися. Мені спочатку треба висміятися, а потім я стану та нормально зіграю.

Автори «Дизель Шоу» впевнені, що глядач просто закохається у Мотрю. Побачити нову актрису телеглядачі зможуть вже 5 березня в 20:10 на телеканалі ICTV.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист