ТРЕЙЛЕР ФІЛЬМУ «ЛЮДИНА-ПАВУК: НЕМАЄ ШЛЯХУ ДОДОМУ» ВСТАНОВИВ СВІТОВИЙ РЕКОРД ЗА КІЛЬКІСТЮ ПЕРЕГЛЯДІВ ЗА ДОБУ

Звичайні любителі кіно давно вже прийшли до висновку, що розібратися в кінематографічному всесвіты Marvel можуть тільки фанати супергеройських фільмів. Тому їм мало що скаже інформація про те, що стрічка «Людина-павук: Немає шляху додому», прем'єра якої повинна була відбутися влітку, але через коронавірус перенесена на грудень 2021-го року, належить до четвертої фази вищезгаданого кіновсесвіту. А якщо ще й розповісти про те, які сутички, пов'язані з володінням авторськими правами на цього героя, розгорнулися в Голлівуді (що цілком зрозуміло, тому що попередній фільм зібрав понад $1,1 млрд.), він і зовсім заплутається.

Так що досить сказати, що «Людина-павук: Немає шляху додому», про вихід трейлера якого повідомляє Deadline, буде третім в цій кіносеріі після «Людина-павук: Повернення додому» (2017) і «Людина-павук: Далеко від дому» (2019), а головні ролі в ньому, як і раніше, зіграють Тім Холланд, Зендея, Бенедикт Камбербетч та інші зірки Голлівуду. За сюжетом Людина-павук (Холланд, у якого, до речі, на цьому фільмі закінчується контракт) просить Доктора Стренджа змусити світ забути про своє викриття, але з цього, природно, нічого доброго не виходить.

Що саме виходить, світ дізнається, як вже було сказано, тільки в грудні (якщо прем'єру знову не перенесуть), а поки інтерес до прем'єри підігріло те, що трейлер фільму встановив рекорд по переглядам в YouTube і соціальних мережах за першу добу - 355, 5 млн. Попередній рекорд, 289 млн. переглядів, належав трейлеру фільму «Месники: Фінал». Трейлер ж другого фільму кіносеріі «Людина-павук: Далеко від дому», який заробив, як було сказано вище, більше $1,1 млрд., зібрав «всього» 145 млн.

Таким чином, якщо вважати, що між кількістю глядачів, які подивилися трейлер фільму, і тими, хто прийде в кінотеатри на цю стрічку, існує пряма залежність (а останніми роками так воно і було) «Людина-павук: Немає шляху додому» теоретично може стати першим в історії фільмом, який перейде межу $3 млрд. (Нагадаємо, що «Месники: Фінал» зібрали на сьогоднішній день $2,79 млрд) 

lenta.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист