ТРЕТЯ ГОЛОВНА ЖІНКА В ЖИТТІ: ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК ПОКАЗАВ НОВОНАРОДЖЕНУ ДОНЬКУ

У родині нашого Сашка Бережка сталося поповнення! 26 травня він утретє став батьком — тоді народилася довгоочікувана донечка. Зіркове подружжя поділилося дуже зворушливим сімейним фото. Ловіть цей теплий ексклюзив і дізнайтеся першими, як наш відомий татусь назвав доньку!

У передчутті. Саме таким був Олександр Бережок, коли ми бачили його під час концертів «Дизель Шоу» 22 та 23 лютого. Ми запитали в нього про трьох головних жінок у його житті. І подивіться, кого він назвав!

— Перша — це мама. Вона мене народила, і за це треба бути їй вдячним усе життя. Друга — моя дружина. Вона подарувала продовження мене й себе — народила наших дітей. І третя головна жінка — донька, яку з нетерпінням чекаю. Кажуть, що доньки змінюють своїх батьків. Я хочу відчути ці зміни й цю насолоду, — ділився за лаштунками Бережок.

Це сталося 26 травня — тоді його довгоочікувана донечка з’явилася на світ!

— Дякую кожному за привітання та теплі слова, — написала на своїй сторінці в Інстаграм Альона, щаслива матуся трьох і дружина Сашка.

А тепер той самий теплий ексклюзив! Дивіться, якою неймовірною сімейною світлиною поділився з нами Сашко: він у колі дружини і двох синів тримає в руках маленьку крихітку. Щасливий батько трьох!

Одразу ж розкриваємо ще один секрет: яке ж ім’я подарувало малечі зіркове подружжя? Ая — саме так Сашко й Альона назвали донечку. Якщо вірити різним тлумаченням, це ім’я наділяє свою володарку внутрішньою силою, мудрістю та феноменальною інтуїцією.

Бажаємо родині Бережків, щоб їхня малеча росла здоровою та щасливою, а батькам — сил і наснаги у вихованні трьох. І радіємо, що наша «дизель» родина стає більшою! 

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист