Традиційний кіберспортивний турнір з Counter-Strike: Global Offensive та Mortal Kombat у Сумах

Сумський державний університет не перестає вражати! Кіберспортивний турнір з Counter-Strike: Global Offensive «CYBER SUMDU» та Mortal Kombat «ComicsMania MK11» пройшов 10-11 липня.

Організаторами турніру виступили:

•    Кафедра економічної кібернетики 

•    Навчально-наукового інституту бізнесу,

•    Економіки та менеджменту Сумського Державного університету

•    Центр кіберспорту Сумського Державного університету

•    Федерація кіберспорту України

В кваліфікаційних ігри, якій відбувався в online, прийняло  близько 90 учасників. У суботу та неділю в протистоянні зустрілися 14 шкільних і 18 аматорських команди.
Play-off  проходив в Конгрес-центрі Сумського державного університету.

Вже ставши традицією, на турнірі для учасників була облаштована зона відпочинку з іграми 2000-х років, VR зона, PlayStation, 8-бітна ігрова консоль, квест та зона перегляду трансліції Офіційного twitch каналі Центру Кіберспорту СумДУ. На трансляції коментатори постійно підтримували позитивний настрій глядачів. На Twitch було понад 2600 переглядів турніру.

«Провести турнір для 32 команд за два дні - важка задача. Все ж таки ми це витримали! Класна атмосфера турніру, заводні коментатори залишали лише теплі спогади про цю подію. Ми раді бачити у нас на кафедрі економічної кібернетики нових студентів, які допоможуть нам с цим напрямом. Ми відкриті до пропозицій!», - розповідає асистент кафедри Економічної кібернетики СумДУ Олександр Кушнерьов

«Дуже важко було. Багато команд, багато позитивних моментів, протистояння команд, які тримали в напрузі до кінця гри. Ми отримали гарний досвід! В подальшому плануємо продовжувати та організовувати турніри ще краще. Слідкувати за новинами щодо турнірів можна на наших офіційних сторінках», – пояснює фахівець кафедри економічної кібернетики СумДУ Ілля Сафронов.

«Емоції просто нереальні! Дякуємо всім за підтримку. Все що ми можемо сказати, що Суми топ, турнір топ. Організатори дуже класно все зробили! Всім респект!», - говорять переможці аматорської ліги.

Офіційні сторінки Центру Кіберсопрту СумДУ:

YouTube  Telegram  Twitch  Instagram 

За підсумками Сумського кіберспортивного турніру з Counter-Strike: Global Offensive «CYBER SUMDU» у не легкій боротьбі перемогу у шкільній лізі виборола команда fenlitach (збірна школи №10 м. Вознесенск, та Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ) та у аматорскій лізі першість здобула команда Ulitki (збірна Харківського приватного НВК "Ліцей Професіонал" Харківської області та Харківської спеціалізованої школи №17). Щодо турніру з та Mortal Kombat «ComicsMania MK11», то тут перешіть здобув Бабич Богдан.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист