Тіна Кароль надихнула на створення справжньої лірики: фіналіст "Голос країни-10" та автор хіта “Ніченька” OKS представляє новий трек “Небо”

Глибокий та ліричний виконавець OKS презентує свою нову пісню “Небо” про важкі рани, які залишає за собою розставання.

“Небо” - трек про тугу та болючі спогади про людину, яка колись була близькою. Він розповідає про втрату, але водночас і про прагнення знайти вихід з темряви. Пісня несе в собі надію - надію знайти новий шлях, навіть коли здається, що життя немає сенсу. Вона надихає нас вірити в те, що небо покаже нам вірну дорогу і що ми зможемо пройти через біль, якщо візьмемо долю у свої руки.

“В палаці “Україна” ми стояли з Тіною Кароль, говорили про мою творчість і вона сказала, що я став справжнім ліриком. Саме вона підштовхнула та надихнула мене на створення цієї пісні.

Ця композиція про пошук сенсу. Про момент, коли складно, але не дивлячись на це ти продовжуєш йти і про те, як знайти свій шлях на роздоріжжі" - коментує OKS

Разом з піснею OKS презентував відеокліп, в якому використані фотографії справжніх закоханих пар, які взяли участь у челенджі на сторінці артиста в Instagram:

“У пісні я розповідаю про розставання, але загострюючи цю тему саме на собі. Я, в даному випадку, оточений закоханими молодими людьми, лишаюсь самотнім.”

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист