TAYANNA РОЗПОВІЛА ПРАВДУ ПРО СТОСУНКИ С ФІЛІПОМ КОЛЯДЕНКО

Зірка зізналась, що ініціатором розриву була саме вона.

У новому інтерв'ю Тетяна Решетняк розповіла про роль колишніх чоловіків в її житті. Так, співачка не стала приховувати правди про свої минулі стосунки та розказала про роман з учасником гурту KADNAY Філіпом Коляденко.

За словами артистки, вона сама прийняла рішення завершити тривалі стосунки з коханим. І хоча це далося їй вкрай важко, для селебріті це була вимушена жертва, на яку вона мала піти. 

"Коли ти розумієш, що людина молодша за тебе і в неї попереду ціле життя для розвитку, для пошуку себе, для самовдосконалення. І коли ти розумієш, що ти обтяжуєш людину собою, сім'єю, дитиною а вона до цього ще не готова", - зізналась Тетяна. 

За словами зірки, своє рішення вона обдумувала протягом двох місяців. 

"Я просто його відпустила і зрозуміла, що так буде краще для нас обох. Він ще молодий, йому треба ще погуляти, пописати пісні, їздити на концерти, кидати майками мокрими у дівчат. У нас були неземні відчуття і почуття, адже Філіп дуже мене надихав. Однак не можна бути егоїстом, треба відпускати, коли внутрішньо відчуваєш, що людині потрібна свобода", - вважає артистка. 

viva.ua 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист