СТАЛО ВІДОМО, КОЛИ РОЗПОЧНУТЬ ЗЙОМКИ ПРОДОВЖЕННЯ КУЛЬТОВОГО СЕРІАЛУ "ДРУЗІ"

Про відновлення знімань повідомила одна з авторів серіалу.

Культовий американський серіал "Друзі" готується до повернення.

Відтак, стало відомо, коли планують розпочати знімання спеціального випуску культового серіалу. Виконавці головних ролей от-от повернуться на знімальний майданчик повним складом.

Знімання спеціального епізоду планують розпочати наприкінці серпня. Про це повідомила одна з авторів серіалу Марта Кауфман. Однак уточнила, це станеться, за однієї умови. 

Про вихід спеціального випуску серіалу "Друзі"  його творці повідомили ще в лютому. Знімання мали стартувати в березні, а сам епізод мав вийти на екрани у травні. Утім, цим планам завадила саме пандемія коронавірусу. 

Відомо, що знімання нового епізоду серіалу відбудуться у студії Warner Bros, де знімали оригінальне шоу. Утім, за словами продюсерів, цей випуск не буде продовженням серіалу, а актори постануть у ньому в ролі самих себе. Це виконавці улюблених персонажів - Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер.

Серіал "Друзі" – один із найпопулярніших в історії телебачення. Комедія дебютувала у вересні 1994-го і тривала 10 сезонів поспіль

через GIFER

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист