SONYA KAY гучно повертається на сцену: ПРЕМ’ЄРА АЛЬБОМУ

Нещодавно українська співачка SONYA KAY заявила про повернення на сцену. Майже півтора роки артистка стояла на роздоріжжі , проте опанувала себе та презентує альбом пісень, який включає в собі: «Драйв», «Крихітку», «Забери» та «Відчувай».

«Драйв в мене асоціюється з тим, що я їду в автівці з відкритими вікнами і на повну гучність слухаю цей трек. Крихітка - це про кохання, яке не мало продовження. Забери - це танцювальна пісня для клубу, для танц. полу і просто для класного настрою. Відчувай - це про ніжне, прекрасне, тепле кохання», - розповідає SONYA KAY.

Над альбомом артистка працювала з командою майже пів року. Саме він є початком нового витка SONYA KAY.

«Ми дуже ретельно працювали над кожним треком і я точно знаю, що вони зачеплять слухача і кожен зможе знайти, щось для себе в цьому міні альбомі. Мій альбом це справжній драйв емоцій», - доповнює співачка 

Варто додати, що SONYA є вкрай самокритичною та розраховує на підтримку прихильників, адже новий альбом та початок Нової співачки став можливим після заклику шанувальників до повернення.

«Я людина дуже самокритична, але хочу сказати, що я дуже задоволена тим, як все вийшло. Люблю експериментувати над стилем і думаю, що це добре, так як артист має завжди робити щось нове, щоб на нього було і цікаво дивитись і слухати», - резюмувала артистка

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист