Певица СолоХа сыграла роль ассистентки кинопродюсера в сериале «Солнечные дни» на канале СТБ

У п'ятницю, 2 жовтня, о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться показ 4-х серійної мелодрами "Сонячні дні" виробництва StarLight Production.

Кожної п'ятниці, починаючи з 18-го вересня, прихильники СолоХи зможуть слідкувати за її творчістю з екранів своїх телевізорів у новій 4-х серійній мелодрамі «Сонячні дні».

Співачка з’явиться перед глядачами у ефектному образі секретарки кінопродюсера Ігоря Сапронова – розкішною дівчиною, яка тримає руку на пульсі усіх новин індустрії. Від її влучного погляду не вислизне жоден роман на знімальному майданчику і, звичайно ж, жоден скандал. Вона знає з ким дружити і проти кого дружити. Вона - очі і вуха асистента Сапронова - чарівної Аліси, яка мріє роздобути в чоловіки відомого актора.

«На знімальному майданчику дуже приємна атмосфера, все працює злагоджено і по таймінгу, вся команда дуже привітна і доброзичлива. Перша зустріч з режисером фільму, Олексієм Морозовим, особливо мене надихнула, адже його промениста посмішка, талант і неймовірна енергетика відразу допомогли мені налаштуватися на роботу і зіграти свою роль якнайкраще.
Дуже підкорила мене генеральний продюсер проекту - Галина Балан-Тімкіна, адже настільки відповідальну людину, яка вкладає всі сили і всю душу в свій проект я ще не бачила» - коментує СолоХа.

  Якщо ви, як і герої серіалу «Сонячні дні», обираєте справжнє кохання і заради нього готові на романтичні, шалені та рішучі вчинки, то ця щира життєва мелодрама саме для тебе!   

Цієї осені обирай Любов на СТБ!

Режисер-постановник: Олексій Морозов.

Виробництво: StarLight Production. 

Генеральний продюсер: Галина Балан-Тімкіна.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист