СКІЛЬКИ ДЕНІЕЛ РЕДКЛІФФ ЗАРОБИВ ЗА ВСІ ЧАСТИНИ ГАРРІ ПОТТЕРА?

Поки в Мережі всі завмерли в очікуванні продовження «Гаррі Поттера», стало відомо, скільки Деніел Редкліфф заробив за участь в кожній з серії фільмів.

Як порахував сайт Looper, за гру в «Філософському камені» в 2001 році йому заплатили 1 мільйон доларів, а гонорар за «Таємну кімнату» збільшився до 3 мільйонів. Але і на цьому ріст його заробітку не закінчився: за «В’язня Азкабану» Редкліфф отримав 6 мільйонів доларів, в той час як за «Орден Фенікса» він отримав вже 14 мільйонів доларів. Нарешті, гонорари актора за останні три фільми серії становили вже по 25 мільйонів доларів за кожен. В результаті Деніел Рекліфф отримав за вісім фільмів 110 мільйонів доларів.

через GIFER

Правда, незважаючи на значну суму, сумніваємося, що це остаточна сума його статків – на даний момент франшиза випустила театральну постановку і десять фільмів, в тому числі вісім оригінальних фільмів про Гаррі Поттера, які заробили майже 8 мільярдів доларів у всьому світі, за які актор також отримує відсоток! Що ж, можемо тільки уявити, на скільки збільшиться сума з виходом продовження «Гаррі Поттера», якщо нам все-таки пощастить знову побачити на екранах Деніела Редкліффа. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист