СИН ВІНА ДІЗЕЛЯ ЗІГРАЄ ЙОГО МОЛОДУ ВЕРСІЮ В НОВІЙ ЧАСТИНІ "ФОРСАЖУ"

9 частина франшизи буде зосереджена на становленні персонажа Віна Дізеля і його сім'ї.

Кінофраншиза "Форсаж" вже довгі роки збирає натовпи глядачів в кінотеатрах і б'є різноманітні касові рекорди. Відомо, що в наступній частині серії молодого Домініка Торетто (Він Дізель) зіграє його син.

Ґрунтуючись на всіх трейлерах, інформації зі зйомок фільму і інтерв'ю стало відомо, що сюжет "Форсажу 9" буде зосереджений на сім'ї Домініка Торетто, зокрема на його становленні і дитинстві. У зв'язку з цим, на роль персонажа Віна Дизеля був потрібен актор-дитина, який зіграє в декількох сценах з дитинства гонщика. На цю роль був затверджений 10-річний син актора Вінсент.

Поки у хлопчика немає акторського досвіду, але схожість з батьком неймовірна. Він, як ніхто інший, нагадує Віна Дізеля в дитинстві, тому Вінсент зможе виглядати переконливо в цій ролі.

Журналісти з'ясували, що зйомки почалися ще в 2019 році, але через пандемію процес затягнувся. Згідно з деякими джерелами, зарплата Вінсента за один знімальний день становить $1005.

Також в новому фільмі з'явиться рідний брат Домініка, Джейкоб. Він стане головним злодієм фільму, і його зіграє відомий рестлер і актор Джон Сіна.

"Форсаж 9" повинен вийти в український прокат вже 20 травня 2021 року. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист