СИЛЬНА АРМІЯ І РОЗКРИТІ КРИЛА: АКТОРИ «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» РОЗПОВІЛИ, ЩО ДЛЯ НИХ ОЗНАЧАЄ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, І ПРИВІТАЛИ УКРАЇНЦІВ

31 річниця незалежності та півроку повномасштабної боротьби за неї. Сьогодні українці відзначають важливе державне свято — День Незалежності України. Її проголосили 31 рік тому. І сьогодні ж рівно 6 місяців відтоді, як за неї розпочалася відчайдушна і кривава повномасштабна війна. Який зміст вкладають у таке значуще нині слово «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ» актори «Дизель Студіо», розказуємо в цьому матеріалі.

Незалежність — це захист своїх громадян. У цьому впевнений Євген Сморігін. І сьогодні за це щиро дякує військовослужбовцям Збройних сил України.

— Для мене незалежність — сильна армія, яка може захищати своїх громадян. Хлопці зі Збройних сил України за ці півроку довели всьому світу, що наша армія — найсильніша в усьому світі, — говорить актор.

Для Вікторії Булітко цей день пам’ятний, бо саме 24 серпня і вона відчула себе незалежною.

— 24 серпня, саме в День Незалежності, я переїхала до Києва із Запоріжжя. У цей момент я відчула, що особисто стала дорослою і незалежною, — згадує вона. — Зараз наша країна в такий важкий і жорстокий час стає ще більш незалежною. І я вірю, що зовсім скоро ми будемо вільні від тих, хто так хотів бути нами. Слава Україні, слава ЗСУ!

Незалежність окриляє нашу Юлію Мотрук. Сьогодні акторка щиро вітає кожного українця та ділиться своїм потаємним значенням незалежності.

— Незалежність для мене — це насамперед розкриті крила. Це творчість, яка ллється від душі та йде на користь усій країні. Тож усіх українців вітаю з Днем Незалежності. Знайте, ваші крила розкриті, бо нація українців — найсвітліша нація у світі, — зазначила Юля.

Обов’язково пам’ятайте, що наша незалежність — це воля. Це генетичний код, закладений у кожному з нас. Не здавайтеся, вірте й боріться за свою незалежність кожен окремо і всі разом.

Приєднуємося до всіх слів і щиро, вільно та з розкритими крилами кажемо: з Днем Незалежності, Україно!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах«Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист