Швидкі малосольні помідори з часником та кропом за 2 години

Рецепт цих пікантних помідорів – просто знахідка. Готуються просто й дуже швидко: вранці захотілося – на обід готові. Зїдаються ще швидше, адже від такої смакоти ніхто не відмовиться.  

Малосольні огірки вже, напевно, спробували цього літа всі. Прийшла черга помідорів. З ними мороки ще менше. Якщо засолити їх перед виїздом на пікнік, будуть готові разом із шашликами. І це буде найкращий «дует» на столі, який всі оцінять.

1 кг помідорів

1 пучок кропу

5 зубчиків часнику

1 ст. л. солі

½ ст. л. цукру

1 ч. л. меленого чорного перцю

Помідори помити, на кожному зробити хрестоподібний надріз в області плодоніжки.

Кріп порізати дрібно, часник – шматочками середнього розміру.

Помідори скласти в пакет, додайте сіль, цукор, перець та кріп.

Зав’язати пакет, струснути, щоб все гарно перемішалося.

Покласти в ємність і залишити при кімнатній температурі на 2 години (якщо довше – вийде ще смачніше).

За 2 години малосольні помідори готові. Якщо не збираєтеся їсти їх відразу або частина помідорів залишилася, покладіть їх до холодильника.

Вас це може зацікавити: Огірки з часником та гірчицею: рецепт оригінальної закуски на зиму

Мариновані огірки по-фінськи – найсмачніший рецепт, який зекономить вам багато часу

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист