Шлях після провалу: AIRIS презентує трек "Vibe"

На Олімпі українського шоу-бізнесу запалюється нова, яскрава зірка. Ірина Васильєва, вона ж AIRIS стала учасницею етапу сліпих прослуховувань 11 сезону шоу «Голос країни». До дівчині не повернувся жоден зірковий тренер. Хейт і злісні коментарі посипалися на виконавицю відразу ж після ефіру. Саме гучний провал на шоу став стимулом для дівчини: пора змінювати своє життя на 360 градусів.

Пісня «VIBE» стала першою роботою після проекту.

«Пісня була написана в переломний момент мого життя. Провал на Голосі не засмутив мене, а навпаки зарядив неймовірною енергією і силою.

Після проекту я перезавантажилась, у мене з'явилася мотивація до того, щоб залишатися щасливою і ловити свій вайб незалежно від обставин», - поділилася AIRIS.

Трек «VIBE» - це спільна робота з саунд продюсерами Delaud. Легкість і невимушеність, енергія і молодість: саме ці критерії стали запорукою і гаслом треку.

У кар'єрі артистки «VIBE» - це перший україномовний сингл.

«Слово «вайб» в пісні грає роль справжнього відчуття свого Я і абсолютного прийняття себе, свого життя і всього що в ньому відбувається, без оглядки на думку інших» - прокоментувала прем'єру AIRIS.

У своїх соцмережах виконавиця натякнула на найближчу прем'єру відеороботи на новий трек.

Уже зараз «Vibe» доступний на всіх цифрових майданчиках, а також на українських радіостанціях.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист