Серіал «Вбити нудьгу»

Якщо ви любите "Троє в човні, не рахуючи собаки" Джерома К. Джерома або "Блудливу Каліфорнію" з Девідом Духовни, цей серіал в жанрі комедійного неонуару вам обов’язково сподобається.⠀

Фільм про трьох друзів. Кожен - творча особистість зі своїми індивідуальними особливостями і «тараканами» в голові.

Головний герой - Джонатан Ейпс  (до речі, сценарист назвав головного героя власним ім'ям), починаючий письменник. Він написав одну книгу, уклав контракт із видавництвом на другу, але зайшов у творчий ступор. Крім того, у його житті і без того стається в один момент багато невдач.

Фільм починається з того, що вантажники виносять меблі з його квартири. Це виїжджає його дівчина, яка порвала з ним через те, що він надто багато п'є і надто багато палить. Джонатан намагається переконати її, що буде вести здоровий спосіб життя, але це не допомагає. Він залишається один...

Після розставання чоловік відчуває спустошеність та дику нудьгу. І вирішує, що треба з цим щось робити. Він розміщує в інтернеті оголошення про надання послуг приватного розшуку за "прийнятними розцінками", обзаводиться картатим піджаком та чекає на перше замовлення. У розслідуваннях йому допомагають  найкращий друг - художник специфічних коміксів та його шістдесятирічний бос - редактор журналу, який зміг зберегти інфантильний спосіб життя. Крім розслідувань, ця трійця ходить барами, знайомиться з дівчатами і ділиться своїми спостереженнями про життя.

У фільмі забагато алкоголю. Можливо, так творці намагаються пояснити сюрреалістичну поведінку героїв. Але все це у комедійній манері. Серіал затягує, герої запам'ятовуються. Живий, сповнений ситуативного гумору, кумедних діалогів і життєвої філософії.

В ролях: Джейсон Шварцман, Зак Галіфіанакіс, Тед Денсон, Хізер Бьорнс, Джон Ходжмен, Девід Раш, Олівер Платт, Хелли Фейффер, Дженні Слейт, Олівія Тірлбі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист