Щоб знайти роботу за кордоном, швидше за відвідайте Razem.work

Чому Європа приваблює трудових мігрантів?
Багато років українці їздять в закордон. На жаль, в більшості випадків, люди їдуть туди не відпочивати і культурно освічуватися, а працювати. Мета одна - заробити капітал.

Безумовною причиною трудової міграції стала економічна криза в Україні, яка, як відзначають експерти, закінчиться ще не скоро. Вагому роль тут зіграла і пандемія коронавируса, яка спровокувала карантинні обмеження, а слідом за цим викликала масове закриття підприємств з різних сфер - плечі приватних підприємців, на яких трималася країна, значно ослабли. Слідом за цим скачки цін і курсу долара: жити більше ніколи, саме час виживати. Тому українці так уподобали Європу як місце, де можна не тільки отримати новий життєвий досвід, але і гідну оплату за працю.
Як правильно шукати хороші пропозиції з працевлаштування?
Відомий український сервіс з пошуку вакансій в західноєвропейських країнах - Razem - це знахідка для кожного, хто хоче змінити своє життя на краще. Примітно, що це не агентство, а інформаційний локомотив, який приведе вас на роботу в Польщі, Чехії, Німеччині та інших європейських країнах. Просто перейдіть за посиланням - і зможете не тільки безкоштовно, а ще й швидко знайти те, що вам потрібно.

Найпопулярніші вакансії з хорошою оплатою і умовами праці пропонуються в сферах: 

•    обслуговування і громадського харчування;

•    будівництва і ремонту;

•    ресторанного бізнесу;

•    виробництва;

•    транспортних перевезень вантажів і людей;

•     сільського та фермерського господарства.
Тобто на роботу за кордон можуть потрапити всі незалежно від статі, віку і досвіду в тій чи іншій сфері: чоловіки, жінки, сімейні пари, пенсіонери і студенти можуть випробувати долю на міцність і спробувати свої сили в новій сфері.

Безпосередньо на сайті ви ознайомитеся з сотнями різних пропозицій. Підприємства, посади, зарплата, умови праці, додаткові можливості - все це пропонують безпосередньо перевірені роботодавці.

Що потрібно, щоб знайти підходяще вакантне місце?
Щоб отримати доступ до вакансій, зареєструйтесь на сайті - це займе декілька хвилин вашого часу. Слідом за цим необхідно розмістити свою анкету, яка стане сигналом, що ви в активному пошуку і зацікавлені в поїздці за кордон. У резюме вкажіть персональні дані - ім'я, прізвище, дату народження, стать і громадянство, спеціальність і коли ви готові приступити до роботи. В системі також буде поле з питанням про те, що саме цікавить і чим би ви хотіли займатися. В останньому пункті потрібно буде коротко розповісти про себе - найкраще підкреслити свої сильні сторони, які ви готові проявити на ділі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист