Що колір лаку може розповісти про характер жінки

Мода на покриття для нігтів постійно змінюється. Але дехто за нею не женеться і обирає свій улюблений червоний чи чорний, лише зрідка змінюючи його на інший. Так підсвідомо жінки обирають колір, що відповідає їхньому характеру. 

Червоні відтінки

Вони виглядають стильно й зухвало – таке собі можуть дозволити тільки жінки, які впевнені в своїй бездоганності і хочуть завжди бути в центрі уваги. Як правило, вони елегантні, емоційні, пристрасні. Ніколи не відкладають нічого на потім – живуть тут і зараз.

Бордовий колір

Його люблять жінки, які знають собі ціну й чого хочуть від життя. Вони дорожать своїми друзями, а чоловіків міняють, як рукавички. Але «екси» завжди готові повернутися, оскільки мати справу з секс-бомбою – це просто мрія.

Темні відтінки

Чорний, коричневий, фіолетовий люблять жінки з непростим характером – вольові, впевнені в собі. Вони прямолінійні, суворі (з таких виходять чудові керівники) і вміють за себе постояти. Чоловікам з ними непросто, але цікаво.

Синій колір

Власниці синього манікюру полюбляють все нестандартне. Креативні, екстравагантні, сміливі – не бояться ризикувати й експериментувати. Для них зупинитися на місці прирівнюється до смерті.

Зелені відтінки

Цей вибір роблять жінки з романтичною натурою. При цьому вони мають аналітичний склад розуму, завжди намагаються докопатися до істини і не бояться труднощів. Мудрі, доброзичливі. Їх не можливо підкупити гарним подарунком.

Нюдові відтінки

Найчастіше їх обирають особи з добрим покладистим характером. З ними приємно спілкуватися, дуже просто знайти спільну мову. Вони невибагливі, безкорисні, завжди готові допомогти. Ніколи не ображаються на дрібниці. Але майте на увазі: брехню або зраду не пробачать ніколи. 

Неоновий манікюр

Такі вибухові кислотні кольори не вибирають стримані, скромні особи. Їх обожнюють авантюристкам, які люблять пригоди та спонтанні рішення. Вони терпіти не можуть жити за графіком та за правилами. Завжди позитивно налаштовані, енергійні, веселі – з такими не занудьгуєш.

Раніше ми розповідали про те, чи справді нігті псуються під покриттям лаку і чи потрібна їм перерва для відновлення

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист