«Щасливі закохані»: Роман Скорпіон презентує новий трек

Роман Скорпіон натякнув, що хоче позбутись статусу холостяка

Роман Скорпіон написав пісню для всіх закоханих 

Роман Скорпіон презентує літній хіт 

Його харизма закохує, кожна нова пісня - це хіт, його люблять дорослі та діти, він володар мільйонів сердець, а ще головний романтик країни Роман Скорпіон вміє дивувати слухачів новими роботами. Цього разу артист презентує довгоочікувану прем'єру «Щасливі закохані».

Ця пісня про закоханих і для закоханих, адже кохання, почуття знайоме кожному! Автором синглу як завжди виступив сам Роман Скорпіон, а на написання треку співака надихнула пара, яка танцювала на березі океану. 

«Дуже часто виступаючи на весіллях я бачу як пари освідчуються одне одному в коханні. Вони завжди виглядають такими щирими та ніжними, що не можливо відірватись. Одного дня гортаючи стрічку інстаграм я натрапив на відео, де пара танцювала на березі океану, і перше, що спало мені на думку - щасливі закохані. Саме так і народилась ця пісня», - поділився Роман Скорпіон. 

Легкий і в той же час енергійний саунд нової композиції подарує слухачам не лише гарну love story, але і принесе літо в життя кожного. 

«Це ще одна світла, добра пісня про кохання, яку я присвячую всім закоханим. Адже  почуття закоханості – це найприємніший стан душі. І я вірю, що цей трек стане хітом цього літа!», - говорить артист. 

Трек доступний на всіх музичних платформах і на офіційному YouTube-каналі Романа Скорпіона.

Також нагадаємо, недавно співак презентував концертне шоу «Моя», яке проходило у Львові.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист