“Сам собі країна”: співак Gremo дав нове життя пісні легенді української музики Скрябіну

GREMO – співак, актор, американський українець, який  із перших днів війни повністю присвятив себе Україні. Він активно волонтерить, допомагає своїм побратимам із територіальної оборони гуманітарною допомогою, виступає на благодійних концертах і піднімає дух народу своїми піснями. 

У воєнний час GREMO випустив кілька пісень, кліпи на які були відзняті в Україні, зокрема у гарячих точках (“American Ukrainian”) та присвячені українським захисникам і воїнам ЗСУ. 

Сьогодні виконавець презентує оновлений трек “Сам собі країна”, який був написаний легендою української музики Кузьмою “Скрябіним”.  

GREMO  впевнений: “Легенди завжди на часі. Легенди ніколи не вмирають, як і герої. Скрябін - це легенда, яка завжди житиме в серцях українців і в моєму серці. Для мене він людина, що не боялася говорити правду, що справді у нього в думках. А кожна його пісня просякнута неймовірним життєлюбством, жагою до життя, самовіддачею та і любов'ю до України”. 

Коли GREMO почув пісню Скрябіна “Сам собі країна”, то вона відгукнулася йому у серці. І музикант відразу зрозумів, що трек має зазвучати по-новому, особливо зараз. 

Коли я почув пісню Кузьми “Сам собі країна”, то зрозумів, що цей трек має зараз отримати нове звучання, що пісні треба дати нове життя. Бо ці питання зараз актуальні, як ніколи. Я американец, але всією душею я з Україною”, - говорить GREMO.

У своїй пісні Скрябін розповідає про ті події, що турбували його на той час. Це міграція людей. Проте GREMO вносить у трек певні зміни і звертається до теми Збройних Сил України. Тисячі чоловіків і жінок, а також добровольців із різних країн зараз знаходяться у лавах ЗСУ, боронять нашу землю і наш спокій.  

Зараз музикант працює над створенням відеокліпу, який буде наповнений метафорами та смислами воєнного часу й стане ще однією сторінкою, що розповідатимемо  світу правду про події в Україні.    

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист