РУСЛАНА АНОНСУЄ НОВИЙ МУЗИЧНИЙ ПОП-ПРОЕКТ «ДИКЕ СЕРЦЕ» CИНГЛ ТА МУЗИЧНЕ ВІДЕО БУЙНА /IRON BEAT

Передмова від автора/Руслани:

«Приготуйся! Це буде «не тихий альбом».  Ця музика точно не для релаксу.

Вона щоби збуджувати все тіло і голос до екстремального драйву

Запам’ятай слово «камертон»…  Я шукаю тон серця, який здатний керувати всім драйвом і всім звучанням.  Цей міф я збираюся відтворити наживо. За міфом, який я випадково знайшла, існує «УДАР», що дасть звучання/унікальний «ТОН» , тому що зрезонує весь МЕТАЛ (IRON)! 

Тому цей міф я назвала “IRON BEAT”/ «ЗАЛІЗНИЙ РИТМ».

Це оригінальна історія про те, як людське серце, його драйв та емоція керують/управляють ритмом всього, де все залежить від того, наскільки ти чутлива і здатна за одну мить відчути все. 

Руслана анонсує, що поп-музичний проект «WILD HEART»  –  це   як звиклі музичні формати (альбом, шоу чи сингли та кліпи) та і абсолютно сміливий підхід (без експериментів, а свідомий): є звичні музичні формати без обмеження кількості та хронометражу (це як звичні для людей 3 хв, так і нетипові всього лиш 3-секундні семпли), з чим сьогодні експериментують прогресивні ді-джеї світу. 

Цей проект з відкритою датою і без терміну, бо він присвячений людському серцю. 

Серце у цій історії –  драйв, що домінує над всім. 

Не поспішайте зі своїми здогадками, тому що найбільшою претензією цього проекту є створення оригінальної історії (сюжету) та унікального ритму, а точніше біта, а  точніше нового саунда. 

Він (ритм) стартував вже в заявочному синглі «Лірниця», який був виданий минулого року.  Сама Руслана розповідає, що весь цей рік, від прем’єри Лірниці, що відбулася в Ліверпулі на Євробаченні 2023, як тільки вступає саме цей «iron beat» нічого потужнішого в її музиці немає. Руслана навіть визнає, що звучання ритму «Wild Dances» звучить менш динамічно за звучання нового ритму.  В чому ж секрет? 

«Настав час презентувати вам наступний сингл, пісню і музичне відео з музичного проекту «Дике серце» «Буйна» (українська назва/версія) і «Iron Beat» (англійська назва/версія). Версії пісень не розділені для українського слухача чи інтернаціонального. Ми видаємо це в одній збірці, вважаючи, що музична аудиторія  України має почути в тому числі англійську версію як невід’ємну частину ідеї, у той час як міжнародна аудиторія відчує колорит і унікальне звучання української мови. Тому ми видаємо це як збірку, щоби об’єднати ці дві аудиторії».. 

Ідея кліпу

У кожному кадрі музичного відео, у кожному такті цієї пісні ви відчуєте і побачите, що таке Iron Beat і про що цей міф.

Iron Beat/Залізний ритм: Руслана назвала це етно-фьюжен саунд. Це претензійна ідея створення нового саунду/звучання ритму на основі етно-бітів, а точніше міфу, що вона віднайшла. «Ритм з найбільш потужного удару (удару, не ударів!), який ти маєш знайти в екстремальній динаміці стихій (українським ініціація присвячується)».

Давайте я поясню вам свою ідею: 

«Iron Beat/Залізний ритм став основою всього, що я хочу створити в музиці. 

Саме на цю ідею я зробила всю ставку. Якщо «фішкою» «Диких танців» вважалися ритми, що були безпосередньо взяті з Карпат і гуцульських ритмів довголіття зі специфічним глухим звучанням великих бубнів, то в Iron Beat (музичний проект «Дике серце»)…. ти скажеш/запитаєш: «Те саме?»… 

Не поспішай… Це не те саме…Тепер будуть біти із заліза: що звучать, як залізо; що створюються із заліза; і їх буде створювати безпосередньо людський голос і тіло, а  також саме залізо, що буде повністю на тілі, буквально в руках, на ногах –  всюди на мені і довкола мене буде виключно метал. Який з цього вийде ритм, ти побачиш і почуєш»…

Ти не зможеш це не помітити і не почути… (Це буде достатньо гучно).

Я не буду змучувати тебе довгими описами глибинних ідей  і всілякими «бла-бла-бла»… Ти думаєш, що «Буйна» - це сама я або мій образ? Ні!

«Буйна» - це емоція. Емоція «гатити» по всьому металу одразу і по максимуму. Щоби це зробити ти маєш облитися крижаною водою…

Для створення цього кліпу створювалася спеціальна кімната з металу… І цю кімнату я теж назвала «буйна». І в цій кімнаті ми знімали цей кліп. Де ця кімната знаходиться, ніхто не знає. В цій кімнаті мене ніхто ніколи не знайде. В цю кімнату, крім мене, ніхто ніколи не знаходив. Вперше цю кімнату з її залізним звучанням, я покажу тобі… всім вам… Настав час прем’єри…

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист