Рок-зірка з тік-току випустила оригінальний кавер

Співачка KASATKA INGA записала рімейк на трек “Україна”, який належить андеграундному гурту Nokturnal Mortum.

Проєкт KASATKA INGA існує вже два роки. І популярним став після того, як пісня "Ukraine Calling" зібрала мільйони в тік-ток.

—  Я дуже люблю містицизми та темні матерії у музиці. Якось я слухала лекцію про шаманізм. Мені дуже сподобалася історія про те, як шамани лікують людей. Для цього їм потрібно поринути у світ духів. І в цьому світі шаман набуває вигляду тварини, яка знаходить душу хворої і супроводжує назад у світ живих. Чим сильніша ця тварина, тим більше шансів врятувати людину. KASATKA INGA — це мій внутрішній звір, — розповідає артистка про таку назву проєкту.

Співачка здебільшого займається авторською творчістю, ідея записати кавер на пісню “Україна” гурту Nokturnal Mortum була спонтанною.

— Цей гурт вже 30 років несе в світ глибинну українську культуру, музику і міфологію. Тому на меті створення цієї композиції було перш за все поширення її на більш широку аудиторію. Текст пісні майже не змінено, але частини які виконувались скрімом зараз звучать вокально і більш звично для більшості слухачів. Аранжування поєднує в собі автентичні елементи оригінальної композиції і сучасний саунд з епічними елементами, — пояснює KASATKA INGA. — Для мене цей трек – справжній гімн віри та любові до рідної землі.  Історія про дуже важкий шлях наших предків та нашу місію - зберегти любов до країни, відданість її історії та культурі. Тут мова не тільки про фізичний шлях, але і про духовну подорож, про віру в краще, про нескінченну силу вкорінену в національній ідентичності.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист