Простий рецепт молодої картоплі, який оцінить вся родина

Молода картопля з зеленим горошком – це квінтесенція літньої свіжості та простоти.

Секрет цієї простої, але неймовірно смачної страви полягає у використанні найсвіжіших сезонних продуктів. Молода картопля зберігає свою солодкість та делікатну текстуру, а зелений горошок додає яскравості та корисних вітамінів. Ароматний молодий часник і свіжий кріп підкреслюють смак овочів.

Ця страва ідеально підходить як гарнір до м'ясних або рибних страв.

5-7 шт. молодої картоплі

10-15 стручків горошку

2 зубчики молодого часнику

1 ст. л. оливкової олії

сіль, кріп та мелений білий перець за смаком

Картоплю відварити у підсоленій воді 15 хвилин (чистити не потрібно).

Додати стручки горошку і варити ще 2-3 хвилини.

Молодий часник придавити ножем і довільно нарізати. Заправити картоплю та горошок оливковою олією, часником, кропом та білим перцем. Подавати страву обв’язково гарячою.

Вас це може зацікавити: Як приготувати рататуй: найпростіший рецепт смачної овочевої страви

Запіканка з кабачка: рецепт, який затьмарить лазанью

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист