Молода картопля з зеленим горошком – це квінтесенція літньої свіжості та простоти.
Секрет цієї простої, але неймовірно смачної страви полягає у використанні найсвіжіших сезонних продуктів. Молода картопля зберігає свою солодкість та делікатну текстуру, а зелений горошок додає яскравості та корисних вітамінів. Ароматний молодий часник і свіжий кріп підкреслюють смак овочів.
Ця страва ідеально підходить як гарнір до м'ясних або рибних страв.
5-7 шт. молодої картоплі
10-15 стручків горошку
2 зубчики молодого часнику
1 ст. л. оливкової олії
сіль, кріп та мелений білий перець за смаком
Картоплю відварити у підсоленій воді 15 хвилин (чистити не потрібно).
Додати стручки горошку і варити ще 2-3 хвилини.
Молодий часник придавити ножем і довільно нарізати. Заправити картоплю та горошок оливковою олією, часником, кропом та білим перцем. Подавати страву обв’язково гарячою.
Вас це може зацікавити: Як приготувати рататуй: найпростіший рецепт смачної овочевої страви
Запіканка з кабачка: рецепт, який затьмарить лазанью