ПРЕМ'ЄРА АЛЬБОМУ «ПЬЯНЫЙ ЛОКОН» ВІД СПІВАЧКИ YATSUTA

New name в шоу-бізнесі, багатогранна та романтична співачка YATSUTA представила дебютний альбом – «Пьяный локон».

Нове віяння, романтизм і справжнісінька палітра емоцій ховається за YATSUTA. В альбом увійшли легкі за звучанням і в той самий час сильні за змістом треки: «Пьяный локон», «Пожары», «Метро», «Манжеты», «Белый сарафан».

“Альбом «Пьяный локон» – це відображення моменту тут і зараз, божевільної пристрасті, емоцій, які проживаються в дану секунду. Максимальне занурення у почуття один до одного.

Немає ніяких заборон, є тільки кайф від моменту тут і зараз. На сьогоднішній день, всі проживають яскраве, цікаве та активне життя з якимись своїми проблемами. Але при цьому, всім хочеться відчувати себе... Цей альбом про відчуття кайфу один від одного”

– ділиться YATSUTA.

Чому «Пьяный локон»?

“Ти п'янієш від людини, стаєш нетверезим у своїх діях і сприйнятті світу. Це стан, коли двоє закоханих сидять один навпроти одного і чоловік накручує на свої пальці волосся своєї жінки. Як на мене, дівчина робить кудрі, коли хочеться здаватися легкою, повітряною. Локони дають старт новим відносинам” – ділиться YATSUTA.

У мережі вже подейкують про схожість YATSUTA і Zivert у музичному сенсі, а сама співачка не виключає такого порівняння, так як вона натхненна творчістю Zivert.

Альбом доступний на всіх музичних платформах і на офіційному YouTube-каналі співачки.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист