ПОПУЛЯРНІ УКРАЇНСЬКІ АРТИСТИ І ПРОДЮСЕРИ НАГОРОДИЛИ ЮНИХ ТАЛАНТІВ НА ОСТРОВІ КРІТ

Уже дев'ятий рік творче об'єднання PARADIZ, за підтримки Dream Trawel, не змінює приємною традицією, і в черговий раз з 2 по 9 червня проводить Міжнародний фестиваль PARADISE HOLIDAY в Греції на острові Крит в «Creta Maris Beach Resort 5 *». Щорічно подія радо зустрічає популярних артистів і юних талантів. У новому сезоні зірковими гостями стали:
  - програмний директор радіостанції Наше Радіо, NRJ ДЕНИС Буданцев.

Денис Буданцев


  - композитор, саунд-продюсер РУСЛАН КВІНТА.

Руслан Квінта та DJ NANA


  - продюсер, шоумен, концертний менеджер Comedy Club, Сomedy Woman, Михайла Галустяна, Гаріка Харламова, Павла Волі, Ольги Бузової, Лєри Кудрявцевої, менеджер серіалів «Універ», «Інтерни» ОЛЕКСІЙ НОВАЦЬКИЙ.
  - лінійний продюсер телеканалу Music Box Україна ДЕНИС КОНОВАЛОВ.
  - фронтвумен групи THE HARDKISS ЮЛІЯ САНІНА.

THE HARDKISS


  - співачка, композитор, автор пісень TAYANNA.
  - R & B дует TAMERLANALYONA.
  - DJ NANA.
  - співак, композитор, ведучий, співзасновник IKRA MUSIC РОСТИСЛАВ Тодореску.
 - хореограф і режжісер Dance Divas Show, танцівниця балету MONATIK МАРИНА МОЙСЕЄВА.
 - співак, актор серіалу «ШКОЛА» АНДРІЙ БОЙКО.
  - телеведуча М1, радіоведуча NRJ Ukraine МИЛА ЕРЕМЄЄВА.
 - гурт RUMBERO'S Амадор Лопес І ОЛЕГ Серафін.
  - артист, соліст гурту Люм'єр Роман Веремейчик
 - головний редактор журналу «Юна Леді», «beauty.ua» ДАРЬЯ КАЛІНІНА
 - радіоведуча радіостанції Наше Радіо АЛЬОНА ПАНОВА.

Альона Панова


 


 Упродовж тижня професіонали ділилися з учасниками майстер-класами і склали комітет членів журі. Талановиті діти проявили себе у вокальному, модельному, творчому, танцювальному конкурсах і кастингах на ТБ і радіо-проекти.
 
Володарями СУПЕР ГРАН-ПРІ фестивалю стали: Панчук Аліса і Балог Настя з України! Переможців грандіозної події нагородили УНІКАЛЬНИМИ спецприз: Аліса отримала в подарунок ротацію авторської пісні від програмного директора радіостанції Наше Радіо Дениса Буданцева, так само скоро ми її почуємо в ефірі радіо в ролі співведучою Олени Панової! Настю відзначили авторською піснею під ключ від студії звукозапису Rock'N'Rave, а TamerlanAlyona виступили з переможницею в дуеті на Гала-концерті фестивалю!

Анастасія Євдоченко, яка завоювала ГРАН-ПРІ конкурсної програми фестивалю в своїй категорії, була почесно нагороджена гідними подарунками! Талановиту учасницю відзначили: програмний директор радіостанції Наше Радіо Денис Буданцев, в якості призу Настя отримала від нього запрошення стати ведучою на місяць хіт-параду Teen Parade, а лінійний продюсер телеканалу Music Box Денис Коновалов вручив сертифікат на ротацію кліпу на музичному каналі!

Спецпризом від відомого композитора і саун-продюсера Руслана Квінти - запрошення на сліпі прослуховування поза кастингу нового сезону «Голос.Діті» завоювала учасниця з Греції, володарка ГРАН-ПРІ в своїй категорії Іоаніді Софія!

Зовсім трохи балів до Супер Гран-прі фестивалю не вистачило учасниці з України Ангеліні Теренніковой. Однак, талановитої конкурсанта вдалося завоювати ГРАН-ПРІ в своїй категорії, і стати володаркою спецпризів від зіркових журі! Фронтвумен групи THE HARDKISS Юлія Саніна вручила переможниці подарунок у вигляді дуету на Гала-концерті фестивалю, так само Ангеліна виграла авторську пісню від групи LUMIERE і аранжування від студії звукозапису Rock'n'Rave.

Ще одним приємним спецпризом від TamerlanAlyona стала авторська пісня і запис під ключ! Артисти урочисто вручили нагороду власниці ПЕРШОГО МІСЦЯ в своїй категорії - Беладзе Маріам!

Спецпризом так само була відзначена і Маша Супіханова, її ми скоро почуємо в Києві в дуеті зі співачкою TAYANNA!

Володаркою авторської пісні від Ростислава Тодореску і Яна Запольських стала талановита Еліана Бублик!

Обкладинка, від Дар'ї Калініної редактора журналу «Юна Леді» і beauty.ua дісталася Живолуп Даші, а інтерв'ю в молодіжному журналі - Кривопішин Насті!

Не менш приємними спецпризами фестивалю PARADISE HOLIDAY так само стали:

 -безкоштовна путівка на ювілейний фестиваль PARADISE HOLIDAY 2020 року, була урочисто вручена організаторами талановитої Поліні Загной

 -ведення програми на телеканалі Music Box виграли: Медведєв Микита, Зінченок Софія-Домініка, Бондаренко Маша, Мельнічекно Афіна

 -Dj урок від Dj NANA завоював Марк Меримський

 -індивідуальний танцювальний майстер-клас від групи RUMBERO'S відвідають: Євдоченко Анастасія, Бублик Еліана, Кривопішина Настя, Медведєв Микита, Студенников Саша

 -Міла Єремєєва визначила в ролі соведущеей програми радіо NRJ Чернецький Вероніку

- індивідуальний танцювальний майстер-клас від танцівниці балету MONATIKa Марини Масовий завоювали: Галичину Дарина, Кривопішина Настя, Супіханова Маша, Лозова Даша, Медведєв Микита, Студенников Саша, Панчук Аліса, Тереннікова Ангеліна

 -У фотосесії нової колекції від дизайнерського бренду Kids Couture, ми побачимо: Іоаніді Софію, Байдак Машу, Керзнер Міку

  -Соколова Софія візьме участь в ролі моделі на українському тижні моди UFW

  -Лисова Ліза візьме участь в ексклюзивній фотосесcіі дизайнерського бренду ANNA YAKOVENKO

  -Луцька Софія, Адель Альмог, Авдієвська Катя отримали запрошення у фотозйомці від Кирила Савченко - стиліст і Fashion сноба, журналів Glory, VIVA, Pink, XXL, Поліни Логунової, Тетяни Недєльською, Руслани Писанки та ін.

  -Зінченко Софію ми побачимо на обкладинці журналу «Однокласник», а про Василини Жилкін дізнаємося більше в інтерв'ю!

  -MargaM atelier відзначили Софію Богдан екслюзівним пошиттям дизайнерського одягу і фотосесією!


Приємними подарунками учасників фестивалю таже порадували Партнери Призового фонду: ТОВ «ВІНАГРО», ювелірні прикраси від DIAMOND of LOVE колекції «Ti Faynaa», натуральна косметика ручної роботи GALKA, обідки ручної роботи OLoAccessories, ексклюзивні нагороди УкрКубок, натуральна косметика Vasilek, прикраси Luxury Brand Shop "Angelo Carne", "MINE accessories", подарунки від Pretty Girls, корони від бренду «Alice Crown", дизайнерські прикраси ручної роботи Тетяни Намистини, подарунки "By O la la", дизайнерський шоу-рум "Socknscroll", іграшки та аксесуари з натурального хутра "Furfur.com", м'які нічники і книжки від "Good night store ", подарунки та аксесуари від" Ikrastore ", крафтового прикраси від Baklatifon, стильні шкарпетки dodo socks, подарунки від byby.gifts, футболки від Viby brand, обідки від Олени Король, одяг від Limerense і ARINE APPAREL, подарунки від бренду OHUENNO, піжами від Кігурумі.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист