Пісня полтавського музиканта, ведучого та гумориста, Констянтина Ізюмова набрала майже 300 тис. переглядів.

Ми власне запитали у Костянтина​ як це все було:

Після феєричного виступу нашої збірної в 1/8 фіналу чемпіонату Європи, я прокинувся із величезним бажанням якось подякувати хлопцям. Ну прям дуже хотілося. Але як це зробити. Номеру Шеви в мене немає;) Вирішив - треба написати пісню. Були різні варіанти «Пусть всегда будет Шева», щось з Ленінграду приходило в голову, але це все не то. Не про Україну. А потім згадав про «Шум» гурту «Go-A» 
Ну як згадав. Я її слухаю по декілька разів на день, тому було не складно. Одразу лягло ідеально «А в нашого Шеви хлопці наче леви». Дуже швидко накидав декілька рядків і побіг по справам. Наступного вечора почитав друзям, вони сказали - «то буде - пушка! Пиши далі». Прийшов до дому і писав до ночі. На ранок другого липня розумів, що в мене всього навсього день, а потім буде не актуально. Поїхав до друга на студію, по дорозі писав іншому другу, який монтує відос. Все відбулося дуже швидко. Запис, якісь фішки по ходу придумував Дмитро-майстер на всі музичні руки. В кабінці було дуже жарко, але все так круто йшло, що не хотілося закінчувати.
Далі склейка.
Іду з метро додому(години 2-3 пройшло) Дмитро закидає в тєлєгу те, що вийшло, я слухаю - мурахи!!! Кидаю Олексію на монтаж. 2 години - у мене готовий кліп.  
Знову склейка. 
Закидую, у ФБ, інсту, а потім пожар! Такого з моїми соц. мережами ще не було. Вже не рахував, але більш 300 тис. переглядів загалом. По всій Україні. Навіть діаспори в Греції, Італії, Англії. Якісь політики, просто звичайні люди, яки заряджалися від цієї (як назвав один дядька) футбольної колядки. 
Відчуття, що зробили щось важливе. 
Дуже хотів, аби наші леви перед грою послухали. Це моя їм вдячність за євро! Це про об’єднання! Це про Україну! Слава Україні!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист