Любите піцу, але змушені собі відмовляти в цьому задоволенні, тому що рахуєте кожну калорію? Цей рецепт для вас!
Піца – це завжди смачно і завжди калорійно. У цьому рецепті низький вміст вуглеводів, тому можна спокійно їсти і худнути.
Тісто:
1,5 склянки кисломолочного або зернистого вершкового сиру
4 яйця
200 г гауди
30 г меленого мигдалю (або 2 ст. л. борошна)
Начинка:
1 червоний болгарський перець
1 невелика червона цибулина
150 г відвареної телятини
50 г гауди
1 ст. л. томатного соусу
2 ст. л. консервованої кукурудзи
Сіль, перець, орегано за смаком
Начинку можна варіювати за власним бажанням: запечена курка чи індичка, гриби, кукурудза, цукіні, броколі, тунець тощо. Головне, щоб це була здорова їжа, адже зайві калорії вам не потрібні.
200 г гауди потерти на середній тертці. Змішати з яйцями, кисломолочним сиром і мигдалем. Посолити, поперчити, додати орегано.
Цибулю нарізати четверть кільцями. Перець – кружечками. Телятину – пластинками. 50 г сиру натерти на крупну тертку.
Сирно-яєчну суміш викласти на деко і розрівняти. Намастити томатним соусом. Викласти телятину, перець, цибулю, кукурудзу. Зверху посипати сиром.
Випікати в попередньо розігрітій до 200°С духовці приблизно 35 хвилин (краї повинні підрум’янитися).
Залежно від начинки та її кількості піца має від 500 до 700 ккал і дуже багата білком завдяки сиру. Це означає, що вона надовго наситить, але не буде важкою для шлунку.
Вас це може зацікавити: Два овочевих салати з малиною: рецепти для гурманів
5 освіжаючих літніх коктейлів на основі вина, які легко можна зробити вдома