PARANOIA - прем'єра колаборації співачки SOPHIE EDANGE та BAKUN

Українська співачка SOPHIE EDANGE, яка стрімко увірвалась в український шоу-бізнес, презентує dance ремікс на трек PARANOIA.

Дати нове життя своій пісні SOPHIE вирішила довірити Андрію Бакуну, відомому саунд-продюсеру та діджею.

«PARANOIA  - трек про кохання, від якого не існує ліків. В спогадах залишаються всі романтичні моменти, а реальність стає таємним раєм», - коментує SOPHIE.



Це не перша співпраця співачки та саунд-продюсера, адже вони віднедавна працюють над музичним матеріалом для першого альбому SOPHIE EDANGE. Сам автор реміксу відгукується про співпрацю так: 

«Вважаю, що української танцювальної музики має бути більше! SOPHIE має свій автентичний стиль, тому,  коли вона прийшла з пропозицією реміксувати Параною, я з радістю погодився і підтримав її», -  Андрій Бакун, діджей та саунд-продюсер.



Окрім реміксу, співачка активно готується до осіннього сезону та запевняє, що вже невдовзі шанувальники почують новий трек, колаборацію із репером, який увійде в перший сольний альбом співачки. 

Також українці зможуть зовсім скоро оцінити колекцію авангардних суконь CENKRILLON, адже окрім пісенної кар’єри SOPHIE EDANGE є дизайнером одягу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист