Овочевий суп мінестроне: апетитний, ситний і некалорійний

Італійська кухня одна з найсмачніших у світі. Ще б пак – у ній так багато овочів, фруктів, зелені, зернових. Пропонуємо влаштувати гастрономічну подорож до Італією, не виходячи з дому, і приготувати традиційний суп мінестроне.

Рецептів супу мінестроне страви безліч. Перелік інгредієнтів залежить від регіону, де його готують. Ось один із варіантів приготування. Результат виходить неймовірний!

1 цибулина

50 г бекону

1 маленька упаковка пасти

2 стебла селери

1 шт. бульйонного кубика

2 моркви

2 банки консервованих томатів

1 банка білої квасолі

100 г томатної пасти

пармезан для подачі

оливкова олія

сіль та чорний перець за смаком

Очистити стебла селери від листя і дрібно нарізати. Моркву та цибулю теж дрібно нарізати.

У розігріту сковороду налити оливкової оліії. Покласти нарізану цибулю та бекон, обсмажувати 2 хвилини. Додати селеру, моркву та інші овочі, закрити сковороду кришкою. Тушкувати на дуже слабкому вогні, час від часу помішуючи, поки овочі не стануть м'якими.

Залити овочі водою, додати сіль, перець і довести до кипіння. Тримати на слабкому вогні, не допускаючи сильного кипіння, протягом 20-30 хвилин.

Додати томати, бульйонний кубик і залишити на вогні на 5 хвилин.

Відкинути консервовану квасолю на друшляк і додати її в суп, після чого покласти пасту.

Варити до готовності пасти.

При порційній подачі додати оливкову олію та тертий пармезан.

Вас це може зацікавити: Сирний суп «Чеддер» у хлібі: виглядає складно – готується легко

Японський суп одзоні з лососем – пікантно і смачно

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист