«Она звезда, а я босяк»: вийшов кліп коміка Івана Люленова

Комік Іван Люленов екранізував пісню «Она звезда» на тему сучасних стосунків чоловіка і жінки.

Іван Люленов відомий в першу чергу як комік, капітан команди «Стояновка» (двократний чемпіон «Ліги сміху») і учасник шоу «Танці з зірками». Сьогодні він презентує «іронічно-серйозний» кліп на пісню «Она звезда». У цьому відео ідеально розкривається його амплуа харизматичного поп-виконавця, якому є що сказати на тему сучасної любові.

Люленов розповідає, що почав займатися музикою задовго до своєї комедійної кар'єри. У віці 17-ти років він прийшов на кастинг шоу «Молдова має таланти» з авторською піснею, але отримав досить жорстку відмову. Після цього випадку Ваня не здався і зберіг мрію стати артистом, але в основному співав і складав пісні тільки для себе. В цей час пішла в гору його гумористична кар'єра, яка теж часто зачіпала музичну тему. Навколо особистості Вані зібралася лояльна аудиторія, сформувалися його унікальний образ і фірмовий стиль – і Люленов вирішив дати собі другий шанс.

Пісня «Она звезда» була написана ще у 2019-му році в Кишиневі, після чергових непростих відносин з дівчиною. Оскільки Іван – людина досить пряма, він вирішив не церемонитися з виразами й вкласти все, що було у нього на серці, звідси і мат в пісні. «Я називаю це психотерапією для бідних, — жартує Люленов. — Промовляти свої проблеми, рифмувати їх під музику і все, трек виходить». Але навіть власний гіркий досвід Іван подає без негативу, а примудряється пом'якшити — так, щоб і інші слухачі, переживаючи подібне, впізнали себе і їм стало легше.

Іван Люленов: «Ця пісня з'явилася з болю й образи на зарозумілих, надмірних дівчат, до яких я не міг дотягнутися. Які десь там далеко і не дивляться на нас, «босяків». Але це все в іронічному ключі, звичайно ж. Трек смішний, ситуація сумна».

Пісня «Она звезда» увійшла в міні-альбом Івана Люленова «Это я тебе написал»

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист