Як приготувати заморожену піцу, щоб була смачніша за свіжоспечену

Заморожена піца – це легко, швидко і смачно! А щоб вона не відрізнялася від свіжоспеченої, варто скористатися одним лайфхаком.

Така піца – просто знахідка для дуже зайнятих (їм ніколи готувати), лінивих (вважають за краще відпочити, ніж стояти на кухні) і економних (напівфабрикат коштує дешевше за свіжу піцу). Ще один вагомий плюс – ніякого безладу на кухні.

Більшість людей дотримуються стандартних інструкцій на пакуванні: розігрійте духовку, поставте туди заморожену піцу і випікайте впродовж 12-15 хвилин.

Але експерти, які випробували різні способи приготування, пропонують трохи змінити цей алгоритм: вони радять завчасно розморозити напівфабрикат. Головне, розрахувати час так, щоб розморожена піца не чекала на випікання надто довго – її бажано відразу ставити в духовку.

У такому разі край вийде більш хрустким, начинка не підгорить. А на смак вона нічим не відрізнятиметься від свіжоспеченої.

Зважте на те, що розморожена піца готується трохи швидше, ніж заморожена. Щоб вона не пригоріла, слід її пильнувати.

Вас це може зацікавити: Як розігріти піцу без духовки, щоб була, як свіжоспечена

Як приготувати піцу за 10 хвилин – без борошна і випікання

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист