NRJ Live Party Online

Шість онлайн-вечірок NRJ Live Party Online позаду! Щотижня ми збиралися перед екранами мобільних телефонів, аби танцювати разом із зірками шоу-бізу та вигравати подарунки від смачного партнера проекту ТМ Секрети Шефа.

Усе проходило на офіційній сторінці радіо NRJ (https://www.instagram.com/nrjukraine/?hl=ru) в Instagram. Ведучими стали Френк та Маша із ранкового Let’s Go! Show.

          В ефір разом із Френком та Машею виходили Оля Полякова, Лєся Нікітюк, JAMALA, KAZKA, Michelle Andrade, Володимир Остапчук, Агонь, Zlata Ognevich та запальні RUMBEROS. Ми нагадували слухачам, що у карантин найкраще залишатися вдома, веселощі ми беремо на себе.

          І ми були не самі! До вечірок приєднався смачний партнер ТМ Секрети Шефа від Наша Ряба. Це свіжа, маринована у натуральних спеціях курочка, яку змогли в великій кількості виграти наші слухачі. Тому що Секрети Шефа буквально завалили нас подарунками.

           В Instagram ефірі ми розіграли 156 кг маринованої курочки! Подарунки отримали 24 слухачів. А ще 11 переможців тепер мають на своїй кухні крутий мерч від Секретів Шефа. Усе, аби легко готувати смачні страви та відчувати себе шеф-кухарем просто вдома!

Сподіваємося, тобі було так само весело, як і нам J

Готуй, танцюй і слідкуй за нами. Далі більше!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист