NK заспіває з Любов'ю Успенською на великому сольному шоу співачки в Києві!

19 вересня у Палаці Україна в рамках свого концертного туру виступить музична легенда Любов Успенська. Запрошеної гостею концерту стане NK | Настя Каменських

Розривають душу романси і гучні хіти: для багатьох тисяч глядачів Любов Успенська виконає на своєму концерті знайомі кожному “К единственному нежному”, “Пропадаю я”, “Кабриолет”, “Значит пора”, “Горчит калина”. Музика співачки - ціла епоха чуттєвих балад і сучасного міського романсу.

Для своїх слухачів артистка готує особливу програму хітів і прем'єр. Разом з NK Любов Успенська виконає спільну пісню «Ты же не забыл», яка налічує близько 20 млн прослуховувань на YouTube!

Нагадаємо, що під час Всеукраїнського туру в 2019 році в Палаці Спорту і у всіх містах туру, співачка зібрала солд-аути. А танець скандального політика Олега Ляшка зі своєю дружиною зі столичного концерту співачки став вірусним в Інтернеті.

В рамках концертного туру 2021 року Любов Успенська виступить в 6 містах України. 17 вересня співачку можна буде почути в Харкові, 18-го - в Дніпрі, 19-го - в Києві, 21-го - в Одесі, 23-го - в Херсоні та 26-го - в Запоріжжі.

Любов Успенська - легенда естрадної музики, володарка десятків нагород і народної любові. Концерти Любові Успенської проходять з аншлагами не тільки в країнах Східної Європи, а й в США, Канаді, Австралії.

Квитки на концерт:

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист