«НЕМОВ ПТАХИ»: гурт KARTA SVITU, автори хіта «Пес Патрон», презентують нову ліричну пісню

Після успіху знаменитої пісні, що починається з фрази «Хто тримає цей район?», гурт KARTA SVITU відкриває серйознішу сторону своєї творчості. Композиція «Немов птахи» присвячена всім українцям, які були змушені покинути рідні місця та домівки. А також шукають долі за кордоном і мріють про повернення додому.

Іван Марунич, фронтмен гурту KARTA SVITU: «Пісня «Немов птахи» схожа на короткометражний фільм. Тут за три хвилини викладений не просто сюжет про двох людей, які випадково зустрілись в підземці американського міста Вашингтон. А це історія багатьох українців, які за останній рік, наче пташки, мріють про повернення у рідні краї, на рідну землю».

Нагадаємо, що попередній сингл гурту «Пес Патрон» став суперхітом тіктоку, а в YouTube оригінальна версія та ремікс загалом набрали 10 млн переглядів. Музиканти впевнені, що «Немов птахи» також не залишать байдужими українських слухачів.
У перший день реліза трек потрапив у офіційний плейлист Spotify “Новинки Щоп’ятниці”. 

До речі, за останній час команда приготувала повноцінну концертну програму, і їде в гастрольний тур містами України. Першим містом буде Львів 24 березня, концерт відбудеться у !FESTrepublic. Концерти матимуть благодійну складову: KARTA SVITU разом з UAnimals збирає на будиночки для тварин, що постраждали від війни. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист