Названо види спорту, які дозволяють спалити найбільше калорій

Всі знають, що фізичні вправи дуже важливі для тих, хто хоче мати підтягнуте струнке тіло. Але не всі в курсі, які саме види спорту допомагають худнути найефективніше.

У кожного виду спорту є свої переваги. Але якщо говорити про ті навантаження, які змусять вас спалити найбільше калорій, спортивний лікар Лутц Хертель радить зосередитися на цих чотирьох. Якщо зможете чергувати кілька видів фізичних активностей, це буде ідеальним варіантом. 

Біг. Навіть якщо ви не надто себе заганятимете – бігатимете підтюпцем зі швидкістю 8 км/год, спалюватимете близько 670 ккал/год. Підвищена швидкість (10 км/год)  –  це 830 ккал/год, а прискорений біг (15 км/год) – 1200 ккал/год. Схоже, настав час знову взути свої бігові кросівки, якщо мрієте влізти в минулорічну сукню.

Велосипед. Все залежить від того, наскільки інтенсивно ви крутитимете педалі.  Помірна їзда зі швидкістю 17-20 км/год, коли можна милуватися краєвидами, може спалювати до 400 ккал/год. Якщо ж промчатися з вітерцем – на швидкості 25-30 км/год, не проблема втрати і 800 ккал/год.

Плавання. Це не тільки чудовий спосіб схуднути, а й потужне навантаження на всі групи м’язів. Тому тим, хто плаває регулярно, гарний рельєф забезпечений. Якщо ви робите це в спокійному темпі і плаваєте на спині або брасом, можете спалити до 500 ккал/год. Якщо батерфляєм, всі 900 ккал/год! Щоправда, таке навантаження під силу тільки дуже натренованій людині.

Заняття в тренажерному залі. Підіймаючи невелику вагу або виконуючи легкі фітнес-вправи, спалите щонайменше 250 ккал/год. Якщо поєднувати це з кардіо, вам під силу навіть 500 ккал/год. Але не забувайте: калорії починають згорати після 20  хвилин тренувань. Тому доведеться постаратися.

Вас це може зацікавити: Чим більше часу виділятимете на тренування, тим повільніше будете худнути: вчені зробили несподіване відкриття

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист