MONATIK І APPLE MUSIC ВИПУСТИЛИ АУДІО-ВЕРСІЮ ЛЕГЕНДАРНОГО СТАДІОННОГО ШОУ МУЛЬТИАРТИСТА

На стрімінговой платформі Apple Music відбувся реліз аудіо-версії стадіонного шоу MONATIK "LOVE IT ритм".

Успіх стадіонного шоу MONATIK "LOVE IT ритм" продовжує підкорювати все нові і нові вершини і серця людей з усього світу. Майже 2 мільйона 500 тисяч користувачів подивилися шоу на офіційному Youtube-каналі артиста всього за 4 місяці. Десятки телеканалів в 5 країнах світу транслювали шоу для своїх глядачів.

Спільно з Apple Music артист презентує шоу в інноваційному форматі. Світова стрімінговая платформа, з якої MONATIK пов'язують давні дружні та партнерські відносини (нагадаємо, що в рамках свого гастрольного туру по Штатам мультіартіст побував в центральному офісі Apple в Лос-Анджелесі), вперше здійснює аудіо-реліз шоу з живим звуком, поєднавши його з live - виступами.

MONATIKВідтепер наш # ГородКоторийLoveItРітм можна не тільки побачити на просторах інтернету, але і послухати, прислухатися, і, можливо, почути щось нове, згадати щось дуже важливе ... Наприклад, емоції, яких нам сьогодні так не вистачає. Почуття свободи ... дотики ... єдиного цілого ... звуки приємно приголомшуючих унісонів міста Ритму. Міста, який будувався більше року, кипів шаленими емоціями і енергетикою не більше трьох годин, а потім, як і годиться - зник назавжди, залишивши такі добрі спогади і емоції в наших відкритих серцях, пам'яті і .. . цьому альбомі! Я вдячний всім, хто в той, такий особливий перший день літа 2019, був з нами! Можу з гордістю сказати, що цей альбом ми зробили разом з Вами! Ви, наші шановні слухачі, головна його емоція, головний звук, основний вітамін! Ми разом, кожен з нас - # LoveItРітм! Зовсім скоро нові приємні сюрпризи, релізи та проекти, а поки ... давайте візьмемо навушники, включимо голосніше цей альбом і разом почнемо складати літо і добре, здорове час.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист