«МИ РОСТИМО ДИПЛОМАТА» - ЯНА ГЛУЩЕНКО РОЗПОВІЛА ПРО ЗАХОПЛЕННЯ СИНА

Актриса «Дизель Студіо» Яна Глущенко напередодні Дня Знань поділилася зі своїми підписниками захопленнями сина Тамерлана - у 3 роки він вивчає 4 мови.

Син актриси ходить в дитячий сад з лінгвістичним ухилом - навчати дітей іноземним мовам там починають з 2 років. Зіркова мама каже, що хлопчикові це дуже подобається.

- Він став більш комунікабельним, швидко почав розвиватися. У нього проявилася схильність до вивчення мов (тут він не в маму), - написала на своїй сторінці Яна Глущенко.

Тамерлан вивчає англійську та італійську мови, розмовляючи українською та російською.

- Ми ростимо майбутнього дипломата - до ведення переговорів у нього окремий талант. Взагалі Тама дуже цілеспрямований та серйозний хлопець. Нещодавно попросив купити йому шахи, я мало не розплакалася від гордості. Запитала, що тобі більше подобається - Лего або шахи? Він обрав друге. Два дня питав, чи купили шахи, довелося відправити дідуся у магазин. Поки ще не грали, але фігури на дошці Тамік розставив правильно, - додала Яна.

Зараз актриса намагається проводити з сім'єю максимум свого часу, адже зовсім скоро планує увійти в активний репетиційний процес грандіозних концертів «Дизель Шоу», які відбудуться 8 та 9 жовтня у Палаці «Україна».

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист