"Мені по*** той Кличко": Злата Огнєвіч показала "неадеквата", який переслідує її три роки

Відома співачка Злата Огнєвіч вже декілька років розповідає про переслідування зі сторони чоловіка, який постійно ображає її та погрожує 

Вже декілька років Злата Огнєвіч розповідала про переслідування зі сторони дорослого чоловіка. У підсумку, попри звертання до міського голови Віталія Кличка та інших посадовців, переслідування не припинилися. Златі довелося скористуватися послугами охоронців, яких можна побачити наприкінці відео. Також чоловік, який переслідує Огнєвіч, з використанням лайки пояснив, що думає про те, що зірку може хтось захистити від нього.

"У цій ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже понад трьох років) переслідує неадекватний чоловік і НІХТО за цей час не зміг розв'язати мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом. Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і зазнають насильства. Тому що моя ситуація - це ТАКОЖ один з видів насильства", – підписала відео співачка. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист