Маніфест справжніх чоловічих почуттів: KÓRNEL презентував новинку «З тобою»

 Молодий та самобутній виконавець KÓRNEL продовжує розвиток власного проєкту та презентує чуттєву новинку - «З тобою». Серед найважливіших рис свого музичного матеріалу артист виділяє справжність та щирість, коли треки створюються через призму почуттів, без фальші та штучності. Окремою цінною особливістю цієї пісні KÓRNEL вважає олдскульний саунд. 

      «Справжні чоловіки часом не дуже говіркі і в більшості вони звикли «говорити» про свої почуття не словом, а ділом. Але зважаючи на жіночу природу «любити вухами», мені знову прийшла ідея написати пісню, яка б могла слугувати чоловікам інструментом для вираження своєї любові. Аби за допомогою цих рядків та мелодій була ще одна нагода донести головний меседж: «Саме поруч з вами, жінками, навіть на відстані, ми, чоловіки, відчуваємо себе по-справжньому «живими» - поділився KÓRNEL.

     Новинка «З тобою» була написана у творчій синергії з талановитою Катериною Медведєвою, більш відомою, як авторка української версії пісні Dorofeeva – «Різнокольорова». Саме Катерина додала пісні ще більше чуттєвості.

     «Окремою цінною рисою цієї пісні для мене, є її олдскульний саунд. Це знову наша колаборація з Dovi і на цей раз ми хотіли перемістити слухача у період початку 2000-их. В еру, коли на сцені ставало все більше чоловіків, які сміливо звучали про свою любов. Саме тому, ця пісня може здатися по-доброму зухвалою, фліртуючою, а в кінці навіть трохи нестриманою, як і чоловічі почуття» - розповів KÓRNEL.

«З тобою» вже доступна на всіх головних музичних майданчиках та на офіційному YouYube-каналі KÓRNEL:

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист