ЛЕДІ ГАГА ВИПУСТИЛА ВРАЖАЮЧИЙ КЛІП НА ПІСНЮ 911, НАТХНЕННИЙ УКРАЇНСЬКИЙ КІНОРЕЖИСЕРОМ

Популярна поп-виконавиця Леді Гага випустила кліп на пісню 911 з нового альбому. Відео є дуже особистим для співачки і натхненне фільмом Сергія Параджанова Колір граната.

«Цей короткометражний фільм дуже особистий, про мій досвід психічного здоров'я і про те, як реальність і мрії можуть бути пов'язані й формують героїв всередині нас і навколо нас», - написала Леді Гага про своє нове відео в Instagram. 

«Пройшли роки з тих пір, як я відчула себе настільки живою у своїй творчості, щоб разом зробити те, що ми зробили в 911», - додала пізніше співачка.

Гага також подякувала режисеру кліпу Тарсему Сінгху і своїй команді за безпечну зйомку відеокліпу в умовах пандемії.

«Я прокинулася, я бачу вас, я відчуваю вас. Спасибі, що повірили в мене, коли я була дуже налякана, - закінчила вона свою посаду. - Те, що колись було моїм реальним повсякденним життям, тепер стало фільмом, реальною історією, яка тепер в минулому, а не в сьогоденні. Це поезія болю».

Примітно, що відео-сповідь Гаги, яка за цей час вже встигла набрати майже 15 млн переглядів на YouTube, в найдрібніших деталях відсилає до творчості культового українського і вірменського режисера Параджанова. Кадри, зняті Тарсема Сінгхом, стилістикою і композицією нібито продовжують Колір граната.

Цікаво, що на зв'язок кліпу 911 і фільму Параджанова є прямий натяк на самому відео. В кінці глядач бачить вивіску на кінотеатрі Вірменський кінофестиваль, а також постер фільму Колір граната.

Неймовірні образи, в яких в відео з'являється і сама Гага, і інші персонажі, створені стилістом Нікола Формікетті, також нібито з'явилися з фільмів Параджанова. Два з образів співачки були створені за допомогою одягу вірменського дизайнера з Лондона Карини Акопян.

nv.ua

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист