КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: У СТОЛИЦІ ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНІ ПАРКИ “ПЕРЕМОГА” І “НАТАЛКА”

Парк "Перемога"

Куди піти на вихідних? Нерідко це питання постає перед кожним з нас.

Особливо, це стається тоді, коли звичні місця для відпочинку вже набридли і є бажання подивитись щось нове, отримати нові враження, емоції або ж просто побути наодинці з улюбленою книгою десь у спокійному місці.

І якщо шопінг, відвідування розважальних центрів, ресторанів, кафе або прогулянки у центрі міста вас більше не “заряджають”, пропонуємо звернути увагу на вже відомі вам парки - “Перемога” і “Наталка”.

Парк "Перемога"

Річ у тому, що Київська міська державна адміністрація разом із КО “Київзеленбуд” капітально відремонтували та оновили ці парки.

Відкриття третьої черги парку “Наталка” та другої черги парку “Перемога” зробили їх ще більш комфортними, безпечними та сучасними.

В оновлених місцях для відпочинку облаштували доріжки з ФЕМу, сходи та пандуси, камери відеоспостереження і тривожні кнопки, здійснили озеленення,встановили нові лави та урни для сміття, сучасне освітлення, навігаційні таблички і систему поливу.

Парк "Наталка"

На додачу до цього, тепер у парках є муніципальна охорона, громадські вбиральні, сучасні дитячі майданчики, спортивно-ігрові комплекси з гумовим покриттям, міні-батути, канатні комплекси і бігові доріжки.

Також варто відзначити, що у парку “Перемога” з’явилась своя “родзинка”.

Там встановили цікаві арт-об’єкти та локації: оглядовий майданчик на березі озера, «залізні дерева», «парасолька» з позначенням визначних міст світу, великі дерев’яні рухомі кубики і навіть триметровий «зелений ведмідь»!

У свою чергу парк “Наталка” має універсальне поле для баскетболу, волейболу, тенісу та інших ігор, а також чи не найбільший дитячий майданчик у столиці. Його площа складає майже 2 тисячі квадратних метрів.

Парк "Наталка"

Можна було б продовжувати, але краще один раз побачити, аніж сто разів почути.

Тому запрошуємо вас, ваших рідних та близьких до оновлених парків та бажаємо вам гарного відпочинку!

Впевнені, ви не пошкодуєте.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист