Як обрати букет троянд?

Троянди — це найпопулярніші квіти, з яких легко створити чудові композиції до будь-якого урочистого випадку. Але у сьогоднішній ситуації важливо радувати близьких людей навіть без особливого приводу. Приємний подарунок допомагає підтримати людину, подарувати емоції, здивувати її приємним сюрпризом. Сьогодні поговоримо про правила та тонкощі, які потрібно знати, обираючи букет цих чудових квітів, та як можна замовити квіти онлайн по Києву та загалом в Україні.

Колір букету - класика або щось незвичне?

Червоні троянди — це класичний вибір для того, щоб висловити щирі почуття. Букет з червоних квітів можна подарувати близькій людині, коханій дівчині, жінці, друзям. Ці квіти також дарують й чоловікам. Червоний колір допомагає висловити любов, захоплення, повагу. Тим, кому потрібно купити квіти Київ з доставкою, буде корисним сервіс BuketLand. В інтернет-крамниці кожен може зробити онлайн замовлення на швидку доставку квітів.

Хоча червоні троянди дуже популярні в Україні, в останній час не менш поширеними стають також троянди інших кольорів. Завдяки «мові квітів» можна навіть без слів розповісти про свої почуття:

• Світло-рожеві троянди. Живі квіти цього кольору — відмінний варіант для молодої дівчини.

• Троянди насичено-червоного, бургундського відтінку. Стануть добрим подарунком для жінок старшого віку.

• Білі троянди. Це символ чистоти бажань, невинності. Вони стануть вишуканим подарунком на день народження коханої людини або весілля.

• Яскраві кольори (блакитні, жовті, персикові троянди). Найкращий подарунок для творчої людини. Інтернет-крамниця БукетЛенд пропонує широкий асортимент різнокольорових квітів, які можна замовити в інтернеті — навіть не виходячи з дому. До речі, букет червоних троянд можна доповнити за допомогою декількох квітів іншого кольору; це допоможе зробити подарунок яскравішим та радісним.

• Зелені троянди. Зустрічаються нечасто. Такі квіти є символом багатства та достатку.

Скільки троянд обрати

Яку кількість квітів купити для гарного подарунку? Вона завжди повинна бути непарною — подарувати можна одну квітку або величезний букет, що складається зі 101 або навіть 1001 троянди. Кажучи про інші варіанти, варто зауважити, що певна кількість також може мати символічне значення:

• 1-5 квітів. Знак поваги, вдячності.

• 7, 9, 11, 15, 17, 19, 21 троянда. Ознака любові, вірності.

• 25, 27, 29 троянд та більше. Такий букет квітів допомагає зізнатися у великій і чистій любові. Його можна подарувати жінці або чоловіку на річницю весілля.

• 101 квітка. Справжній символ величезної любові.

Іноді люди бояться дарувати 13 квітів, адже з цим числом пов'язані численні прикмети та забобони. Але насправді така кількість має інше тлумачення. Вважається, що 13 троянд — це букет квітів, який жінка може отримати від таємного шанувальника.

Якої довжини повинен бути букет?

Коли квіти дуже пишні й мають довгі стебла (70 см та довше), це робить букет об'ємним. Він буде до речі у великі свята, до урочистої події. Середня довжина стебла (50-70 см) є універсальною. Такий букет можна дарувати у знаменний день або навіть без приводу — щоб порадувати людину. Букет з короткими стеблами (25-40 см) можна подарувати дівчині на побаченні, колезі по роботі, або будь-якій людині, якій ви бажаєте зробити приємний комплімент.

На останок зауважимо, що сьогодні живі квіти варто купувати онлайн. Адже це допомагає економити час, якого завжди не вистачає в процесі підготування до свят. У сучасних інтернет-магазинах можна без зусиль замовитидоставку букетів в Києві та по Україні.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист