Київський гурт квіткіс презентував новий ЕР "Катакомбо"

Київський рок-гурт квіткіс презентував новий міні-альбом, який отримав назву "Катакомбо". Реліз містить чотири треки: "Метро", "Не забивай", "Катакомби" і "Протиріччя".

Всі ці пісні були записано одночасно з треками, які втрапили у попередній ЕР хлопців "Молодість". Однак за стилем, настроєм і посилом відрізняються майже кардинально.

При цьому учасники гурту наголошують, що "не відходять від концептуальності релізів", намагаючись створити "цілісну історію".

"Якщо попередній наш реліз був максимально панковий і "юний", то "Катакомбо" – це про інше. Це про осінній мегаполіс. Точніше – про гарячі почуття до осіннього мегаполісу. До цих бетонно-скляних джунглів, які з одного боку стимулюють до виживання, а з іншого – дарують купу романтичних можливостей і естетичного задоволення", – коментує фронтмен гурту Діма Войналович.

Основний посил пісень полягає у тому, що хоч "жити в катакомбах не дуже і приємно", але у кінцевому випадку ми усі "вилізем на вулицю й будем цілуватися".

"Будь-які локдауни – явище тимчасове. Головне, всім разом зараз вірити у файноту прийдешньої пристрасті і не забивати на любов. Навіть, якщо довкола так багато протиріч і зомбі", – впевнені хлопці.

Робота над треками велася на студії Андрія Томашенка Top Sound Records. Саундпродюсером виступив відомий український музикант, лідер формації Ульмо Три Костянтин Шелудько.

Додамо, що ЕР "Катакомбо" вийшов 18 листопада на лейблі УМІГ Мьюзік, відомого за співпрацею з такими зірками українського шоу-бізу, як: Антитіла, DZIDZIO, ALYOSHA та іншими.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист