Кеди, дезерти і броги: модне чоловіче взуття зими 2023-2024

Жінки вже з середини осені підшукували собі нові чобітки на зиму. А чоловіки безпечно бігали в улюблених демісезонних кросівках, поки зненацька їх не застали снігопади. Далі відкладати нікуди – ознайомлюємося з модними взуттєвими трендами зими 2023-2024 і збираємось на шопінг!

Класичні черевики. Вони можуть бути різними. Носок закруглений або гострий. На блискавці або шнурівці. Трохи грубуваті, на товстій підошві, або елегантні. Їх перевага в тому, що поєднуються і з джинсами, і діловими костюмами та краватками.

Особливо зараз модні такі різновиди черевиків:

Дезерти – замшеві черевики на креповій підошві, найчастіше – з двома парами отворів для шнурків (буває й більше). 

Броги – черевики з перфорованими отворами та декоративними швами. Отвори створюють геометричні візерунки, які роблять взуття стильним та унікальним.

Челсі – найчастіше шкіряні (але є й замшеві) черевики на невисокому підборі, без шнурівки чи блискавки. Їхня характерна ознака – еластичні вставки з обох боків. Виглядають надзвичайно елегантно.

Спортивне взуття

Чоловікам, які ведуть активний спосіб життя, варто зупинити свій вибірна на взутті у спортивному стилі.

Трекінгові черевики – спеціальні черевики для ходіння по незвичайному рельєфу і екстремальних ситуацій (для тривалих походів, у тому числі гірських). Такі не годяться для ділових зустрічей, але ідеальні для поганої погоди.

Кросівки, кеди – утеплені натуральним або штучним хутром.

Колір

Найбільш актуальними (і практичними, що дуже важливо!) залишаються базові кольори – чорний, сірий та коричневий. У тренді всі відтінки зеленого та темно-сині – їх люблять за те, що легко поєднуються з різними стилями одягу.

Але любителі смарагдового, червоного, бежевого, пісочного, білого теж знайдуть щось для душі.

Матеріал

Найтепліше взуття на морозну погоду – з натуральних матеріалів. Якщо у виробництві використана шкіра поліпротект (PPL), можете брати без жодних сумнівів. Це сучасний матеріал (натуральна шкіра корови) з покращеними споживчими властивостями. Він мінімізує проникнення вологи у взуття, зберігає сухість і тепло. Поліпротект дуже міцний та зносостійкий. Агресивні реагенти на дорогах та сіль йому не страшні.

Також водонепроникність гарантують мембрани із системою GORE-TEX. Вони не пропускають вологу всередину, але при цьому забезпечують чудову вентиляцію – це дозволяє уникнути появи запаху поту.

Комфорт взуттю забезпечує й підошва. Вона має бути щільною й не дуже тонкою, інакше від частого контакту з вологою швидко вийде з ладу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист