Jerry Heil випадково виклала оголені фото Анни Трінчер

«Я не можу в це повірити» — в мережі розгорівся скандал через фото відомої блогерки в стилі «ню».

Інцидент стався увечері 12 липня. Підписники Jerry Heil в Instagram помітили, що у співачки в сторіз з’явився дивний скріншот. На ньому можна розгледіти кадри з доволі відвертої фотосесії Анни Трінчер — співачки, блогерки та зірки серіалу «Школа». Судячи з усього, Трінчер поділилася знімками з Jerry Heil у їхньому приватному листуванні в месенджері. Jerry виклала скріншот цієї переписки випадково: без будь-яких коментарів та підписів, дуже швидко він був видалений. Але підписники встигли це помітити та зробити власні скріншоти, які почали «гуляти» мережею.


Далі Jerry Heil виклала відео, в якому публічно вибачилась і в першу чергу перед Анною, і перед шанувальниками творчості дівчат, які побачили те, що не призначалося для сторонніх очей. Співачка пояснила «злив» фотографій банальною неуважністю. За словами Jerry, вона хотіла щось виставити у сторіз, потім передумала і згорнула мобільний додаток, не помітивши при цьому, що обрала для публікації в сторіз останнє фото в галереї телефону — той самий скандальний скріншот.


Анна Трінчер дуже емоційно відреагувала на цю ситуацію. Не зважаючи на вибачення з боку Jerry Heil, Трінчер виставила відео, де вона плаче і каже, що просто не може в це повірити. Підписники Jerry Heil і Трінчер активно обговорюють цю ситуацію в мережі: невже дівчата, які до цього підтримували дружні стосунки, тепер жорстко посварились між собою і не будуть спілкуватись?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист