ІРИНА ШЕЙК РОЗІЙШЛАСЯ З КАНЬЄ ВЕСТОМ

Відносини 35-річної супермоделі і 44-річного репера, як і передбачали більшість їх шанувальників, виявилися всього лише курортним романом. Джерела порталу Page Six розповіли, що Каньє Вест запросив Ірину Шейк скласти йому компанію в Парижі, де пройшов Тиждень моди, але зірка відмовилася.

«Він подобається їй як чоловік, але вона не хоче будувати з ним відносини. Вона не хоче провокувати чутки про роман, які неодмінно б виникли, якби вона з’явилася з ним в Парижі. Це був би ще один місяць новин», – зазначив інсайдер.

Вперше про роман Каньє і Ірини заговорили на початку червня, коли знаменитостей помітили разом у Франції . Інформатори наполягають, що модель прилетіла на вечірку з нагоди 44-річчя хіп-хоп-виконавця виключно як його друг. На заході було ще 50 інших гостей.

«Вона не хоче, щоб зараз її зводили з будь-ким. Вона щаслива бути на самоті», – додав інсайдер.

через GIFER

Разом з екс-бойфрендом Бредлі Купером Шейк виховує 4-річну доньку Лею. Каньє Вест зараз розлучається з Кім Кардаш’ян, разом з якою опікується про чотирьох спадкоємців – 8-річну Норт, 5-річного Сейнта, 3-річну Чикаго і 2-річного Псалмі. 

wona.com.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист