ГУРТ DILEMMA БОЖЕВОЛІЄ І ВИРУШАЄ В ЛІКАРНЮ В НОВОМУ ВІДЕО НА ХІТ "ШАЛЕНІЙ"

З моменту виходу альбому «Шаленій» гурту DILEMMA, пісня не залишає гарячі ротації НЕ тільки українських радіостанцій, а й діджей-сетів по всій Європі. І нарешті яскравий хіт дочекався своєї відео - екранізації!

 «Ми готувалися дуже довго. Не могли визначитися з ідеєю. Не хотілося банальності і передбачуваності. Пробували працювати з десятками режисерів, і майже у кожного сценарій починався зі сцени, в якій я прокидаюся в ліжку поряд з Джеєм і безжально йду від нього. Або він прокидається вже один. У якийсь момент ми вирішили призупинити весь цей процес і поїхали відпочивати», - розповідає солістка гурту Ніка.

Але рішення, як це часто буває, знайшлося там, де його найменше шукали. Фронтмен гурту Джей Бардаченко так згадує цей момент:

 «Зараз все складніше стає знайти ідею, яка тебе по-справжньому зачепить. Ми знайшли багато режисерів і сценаристів, але весь час щось було не так. То лейбл не стверджував, то ми спалахували, то знову перегорали. І раптом, моя дівчина Катя в черговий раз нагадала мені про ідею, яка виникла у неї, як тільки я вперше поставив їй пісню. Вона сказала, що було б круто зняти божевілля, в гамівних сорочках, в психлікарні, але красиво, не страшно. Знаєте, як кажуть? Перша ідея - найвірніша. Так ось це той самий випадок!».

В результаті, за допомогою режисера Олега Пилипенка і студії продакшена Best Friends гурту вдалося втілити свій незвичайний задум. Сюжет пісні про те, як хлопець сходить з розуму за дівчиною в полоні нездійсненних надій, перенісся в кліп і втілився у вигляді прямий, але несподіваною метафори. Зйомки проходили в реальній покинутій київській лікарні, а ролі лікарів і пацієнта виконали самі учасники групи. Кліп був знятий всього за 12 годин. Сингл «Шаленій» - частина однойменного альбому групи, який вийшов на лейблі ontramarka півроку тому. Уже зараз альбом претендує на звання одного з кращих танцювальних записів 2019 року. Він включає в себе всі головні хіти DILEMMA останніх років: «На патi», «Тiлом Тряси», «Камікадзе» і багато інших.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист